fbpx

Με αυτά τα tips θα καταφέρεις ναι είσαι ο πιο καλοντυμένος

Με αυτά τα tips θα καταφέρεις ναι είσαι ο πιο καλοντυμένος

Ακόμα κι αν σου αρέσει η μόδα υπάρχουν πολλές φορές που το να δείχνεις καλοντυμένος δεν είναι εύκολο. Ωστόσο, δε χρειάζεται να ακολουθείς άπειρους στιλιστικούς κανόνες που θα σε κουράσουν. Αν εντάξεις στην καθημερινότητα σου μερικές απλές συμβουλές είναι σίγουρο ότι θα δείχνεις απευθείας πιο κομψός.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί είναι χρήσιμες οι selfie στο δοκιμαστήριο για να διαλέξεις το ρούχο που θέλεις

 

Αν το να σκέφτεσαι διαρκώς πώς να ντυθείς για να είσαι περιποιημένος σε κουράζει, τότε ήρθε η ώρα να απλουστεύσεις τα πράγματα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 στιλιστικές συνήθειες για να είσαι πιο καλοντυμένος!

 

Δώσε σημασία στην εφαρμογή των ρούχων

Ακόμα κι αν αγοράσεις τα πιο ακριβά ρούχα, αν δεν εφαρμόζουν σωστά επάνω στο σώμα σου τότε σίγουρα δε θα αναδειχθούν. Για το λόγο αυτό, το σημαντικότερο από όλα είναι να σου στρώνουν καλά τα ρούχα σου. Αν λοιπόν έχεις ρούχα που δεν είναι ακριβώς ιδανικά για εσένα τότε είναι καλύτερα να τα διορθώσεις σε μια μοδίστρα παρά να τα φοράς έτσι.

 

Επένδυσε στα σωστά αξεσουάρ

Ακόμα κι αν δεν είσαι φαν των αξεσουάρ επάνω σου, υπάρχουν ορισμένα στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Για παράδειγμα, ένα καλό ρολόι είναι μια επιλογή που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση σου και θα σου μείνει για χρόνια. Επιπλέον, μερικές ποιοτικές γραβάτες πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου γιατί σίγουρα θα τις χρειαστείς κάποια στιγμή.

 

Αγόρασε καλής ποιότητας παπούτσια

Μπορεί κάποια πράγματα στο ανδρικό ντύσιμο να δείχνουν μια χαρά και σε μια πιο οικονομική εκδοχή αλλά όσον αφορά τα παπούτσια είναι καλό να επενδύσεις στην καλή ποιότητα. Τα ποιοτικά παπούτσια είναι σημαντικά αφενός για τα πόδια σου. Αφετέρου τα παπούτσια είναι συνήθως διαχρονικά επομένως αν τα φροντίζεις θα τα έχεις για χρόνια και θα κάνουν απόσβεση!

 

 Φτιάξε μια συλλογή από διαχρονικά πουκάμισα

Τα πουκάμισα αποτελούν ένα αγαπημένο item της αντρικής γκαρνταρόμπας. Αξίζει λοιπόν να φτιάξεις μια συλλογή με μερικά πουκάμισα καλής ποιότητας που σε βολεύουν και θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις κομψά outfits. Έτσι, θα διευκολυνθείς πολύ όταν αναρωτιέσαι τι να φορέσεις!

 

Μην απορρίπτεις το χρώμα στα outfits

Σίγουρα χρώματα όπως το μαύρο, το μπλε και το γκρι είναι κλασικά και βολικά αλλά ας μην περιορίζεσαι μόνο σε αυτά. Βάζοντας λίγο χρώμα στα outfits σου θα ανανεωθείς και θα φωτιστείς. Μην απορρίπτεις λοιπόν το χρώμα στην εμφάνιση σου καθώς οι σωστές αποχρώσεις θα σε κάνουν να δείχνεις πιο καλοντυμένος