fbpx

Με αυτόν τον συνδυασμό θα αποφύγεις και τα λεωφορεία και το μποτιλιάρισμα!

Με αυτόν τον συνδυασμό θα αποφύγεις και τα λεωφορεία και το μποτιλιάρισμα!

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα… αυτό το κλασσικό ελληνικό ρητό που θέλει να δείξει το αδιέξοδο έχει άμεση εφαρμογή στις μέρες μας και στη προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο λόγος είναι ότι μπορεί εσύ να τηρείς όλα τα μέτρα προστασίας, στο σπίτι, στην εργασία ή στις κοινωνικές σου συναντήσεις, όμως για να πας στη δουλειά σου θα πρέπει να συνωστιστείς σε ένα λεωφορείο, με κίνδυνο να μολυνθείς επειδή όλο και κάποιος θα βρεθεί που δεν θα φορά καθόλου ή δεν θα φορά σωστά τη μάσκα του!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα διαλέξεις σωστά την επόμενη ασφαλιστική σου για να μην έχεις εκπλήξεις!

 

Από την άλλη αν πάρεις το αυτοκίνητο για να πας στη δουλειά σου θα πέσεις στο μποτιλιαρισμα, επειδή δεν θα έχεις μόνο εσύ αυτή τη ιδέα!

Θα μας πείτε ότι δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα και από το να είσαι υγιής ας υποστείς και λίγο ή πολύ μποτιλιάρισμα. Όμως λύση υπάρχει και αυτή δεν είναι σίγουρα να πας με τα πόδια αλλά να κάνεις κάτι ενδιάμεσο!

Για να βρεις την ιδανική λύση λοιπόν θα πρέπει να σχεδιάσεις.

Μελέτησε τη διαδρομή που ακολουθείς με το αυτοκίνητο για τη δουλειά σου. Μελέτησε και τη διαδρομή που θα ακολουθούσες αν έπαιρνες το λεωφορείο. Μετά πάρε τον χάρτη και βρες μία περιοχή περιμετρικά του κέντρου όπου μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου, είτε σε ελεύθερο είτε σε πάρκιγκ επί πληρωμή. Στη συνέχεια χάραξε στον χάρτη τη συντομότερη διαδρομή με τα πόδια που σίγουρα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τρία χιλιόμετρα το μέγιστο!

Να είσαι σίγουρος ότι με τα πόδια μπορείς να κάνεις μια σχεδόν ευθεία διαδρομή από το να πήγαινες με το αυτοκίνητο σου και σίγουρα θα κερδίσεις πολύ περισσότερο χρόνο!