fbpx

Με αυτόν τον τρόπο θα την κανείς να μην προσποιηθεί ποτέ οργασμό!

Με αυτόν τον τρόπο θα την κανείς να μην προσποιηθεί ποτέ οργασμό!

Για τις περισσότερες γυναίκες που δεν ικανοποιούνται από τα …προσόντα και τις προσπάθειες του άντρα υπάρχει και η προσποίηση του οργασμού …και πιστέψτε με είναι πολύ καλές σε αυτό! Για να μη τη δείτε λοιπόν να κάνει ρεσιτάλ ηθοποιίας μην την αφήσετε να …πάρει ανάσα από την απόλαυση που θα της προσφέρετε και θα απολαύσετε και εσείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν σου αρέσουν τα …βραχιολάκια αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις

 

Η αλήθεια είναι ότι μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Μπορεί να υπάρχουν βότανα ή άλλα συμπληρώματα που να σε κάνουν ντουρασελ όμως το σεξ δεν είναι μόνο το …μπες …βγες! Είναι και πολλά άλλα όπως και η φαντασία στις στάσεις  στους ρόλους στην ατμόσφαιρα και στη συμπεριφορά!

Διαβάστε μερικές προτάσεις για να την κάνετε να απογειωθεί και να ξεχάσει πως γίνεται η προσποίηση του οργασμού:

 

  • Αφήστε επιμέρους το άγχος

Πολλοί άνδρες έχουν το άγχος της επίδοσης με αποτέλεσμα να μην αποδίδουν στο σεξ. Φυσικό ακούγεται μήπως και τους πέσει ο «μικρός» ξαφνικά ή μήπως κάτι δεν της αρέσει! Ξέφυγε από το άγχος. Δέξου ότι αυτός είσαι και έτσι παίζεις και ο μικρούλης σου βαρεθεί έτσι είναι και τέλος! Μη δεις την ερωτική πράξη ως τελικό κυπέλλου που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσεις.

 

 

  • Κλείσε το κινητό

Εκεί που την πατάνε πολλοί και άνδρες και γυναίκες (δεν πάνε πίσω οι κυρίες) είναι το ανοιχτό κινητό. Ξαφνικά χτυπάει και λες και γκρεμίζει τα πάντα. Αν λοιπόν τόσο πολύ επηρεάζεσαι από το κινητό και δεν μπορείς να το ακούς να χτυπά κλείστο!

 

  • Δώστε τόσο στην …μουρμούρα της!

Μερικές κυρίες αρχίζουν την μουρμούρα (αγαπημένο τους σπορ) πριν καλά – καλά ξεντυθείς! Μη στη σπάσει άστην να λέει! Εσύ στον στόχο σου…

 

 

  • Βάλε φαντασία

Ο έρωτας δεν είναι ότι απλά «μπαίνουμε» στη γυναίκα και ικανοποιούμαστε. Αν ήταν έτσι θα ήμασταν σκύλοι! Ο έρωτας έχει να κάνει με τη φαντασία. Άστην να δουλέψει άλλαξε ή δοκίμασε στάσεις και μην κολλάς ακόμα και να μη σου βγει θα το καταλάβει και το πολύ – πολύ να γελάσετε και να συνεχίσετε …παραδοσιακά! Για να το πετύχεις αυτό δες καμιά τσόντα δεν είναι κακό! Αν θέλεις δες την και μαζί σε κάποια άλλη στιγμή! Αφέσου και μίλα τη γλώσσα του σεξ παρέσυρε την στη φαντασία σου και σπάσε τη ρουτίνα ώστε να απογειώσετε το σεξ.

 

  • Μην κομπάζεις για τα βοηθήματα

Αν έχεις αποφασίσει να της κάνεις έκπληξη με κάποιο βοήθημα του σεξ όπως χειροπέδες μην το επιδεικνύεις με στόμφο σα να έχεις κάνει το μεγάλο ανδραγάθημα και πήρε το παράσημο! Απλά δείξτο και άσε την φαντασία να κυλίσει. Αν εμφανίσεις ξαφνικά τις χειροπέδες με σκοπό να την δέσεις αλλά εκείνη προλαβαίνει να σου πει ότι θέλει να σε δέσει μην πεις κάτι. Άστην να κάνει αυτό που θέλει η επόμενη φορά θα είναι η δική σου!