fbpx

Με τέτοιες μπλούζες θα αναδείξεις το γυμνασμένο στήθος σου !

Με τέτοιες μπλούζες θα αναδείξεις το γυμνασμένο στήθος σου !

Τα μάτια των γυναικών εκτός από το πρόσωπο πέφτουν πάντα στο γυμνασμένο στήθος ενός άντρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί δεν σε κολακεύει το πολύ στενό πουλόβερ !

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι το στήθος σου πρέπει να είναι …φουσκωτό, μπορεί να είναι απλά γυμνασμένο και γραμμωμένο και με το κατάλληλο ρούχο να καταφέρεις να το αναδείξεις.

Τα κατάλληλα ρούχα μπορούν να αναδείξουν το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο. Δες παρακάτω απλές συμβουλές που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται περισσότερο γραμμωμένο και με όγκο.

Δες πως διαλέγεις τα μπλουζάκια σου:

 

  1. Σωστό κόψιμο

Για να φαίνεται ότι το στήθος σου έχει μεγαλύτερο όγκο δε χρειάζεται να φορέσεις μπλούζες που αναδεικνύουν ιδιαίτερα το στήθος σου. Αντιθέτως, επέλεξε να φορέσεις μπλούζες που έχουν κουμπιά στο γιακά τους ή με στρογγυλή λαιμόκοψη.

 

  1. Προτίμησε τα ανοιχτόχρωμα

Για να προσθέσεις μερικές παραπάνω εκατοστά στο στήθος σου, φρόντισε να φορέσεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις στα ρούχα που βρίσκονται στο επάνω μέρος του σώματος σου (από τη μέση και επάνω). Δοκίμασε, επίσης, να βάλεις ένα ρούχο με οριζόντιες ρίγες, με τσέπες ή με έντονα σχέδια.

 

  1. Προτίμησε V

Τα ρούχα σε σχήμα V είναι ιδανικά για να κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο και με περισσότερο όγκο. Τα κοστούμια είναι ιδανικά σε αυτή την περίπτωση καθώς δίνουν έμφαση στο επάνω μέρος του σώματος σου. Αν θέλεις να έχεις μια πιο casual εμφάνιση, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα μπλουζάκι Polo.