fbpx

Μια εικόνα της Υπαπαντής χίλια σχόλια στο Instagram…

Μια εικόνα της Υπαπαντής χίλια σχόλια στο Instagram…

H Υπαπαντή Βασιλά έχει χαρακτηριστεί ως το next big thing του ελληνικού Instagram. Η 21χρονη Υπαπαντή από τη Ρόδο φιλοδοξεί να κατακτήσει μια θέση στην σόουμπιζ και τον χώρο της μόδας και όπως φαίνεται τα πρώτα της βήματα δείχνουν πως ο προορισμός αυτός δεν είναι και πολύ μακριά. Η νεαρή δηλώνει μοντέλο πραγματοποιώντας ως επί το πλείστον διαφημιστικές καμπάνιες μέσω των προσωπικών της μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Εύη Ιωαννίδου ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη!

 

Το Instagram αριθμεί περισσότερους από 65.000 ακόλουθους, οι οποίοι περιμένουν τη καθημερινή τους ενημέρωση μέσω ενός από τα εκατοντάδες δροσερά ποστ της. Οι τέλειες αναλογίες της έχουν αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια τόσο από πλευράς ανδρών, όσο και γυναικών που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν την ομορφιά της.

 

 

Στα 18 της η Υπαπαντή Βασιλά έφυγε από τη Ρόδο και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει αισθητική. Δούλεψε για λίγο σε εταιρείες promotion αλλά πολύ γρήγορα έκλεισε συμβόλαιο με πρακτορείο και έκανε την πρώτη της διαφήμιση.

 

 

Στο σχολείο ήταν ένα ντροπαλό κορίτσι με γυαλιά που διάβαζε πολύ και δεν έβγαινε συχνά έξω. Μέχρι τα 15 της χρόνια θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει «φυτό», όπως έχει αναφέρει η ίδια. Στο Λύκειο έκανε την πρώτη της φωτογράφηση για λογαριασμό ενός make up artist και από τότε ο φακός την λάτρεψε.