fbpx

Μονακό: Το πιο ιστορικό ράλι αρχίζει – Παρών και ο Ρονάλντο!

Μονακό: Το πιο ιστορικό ράλι αρχίζει – Παρών και ο Ρονάλντο!

Ο πιο ιστορικός και πιο συναρπαστικός αγώνας της F1 είναι την Κυριακή στο Μονακό. Ένας αγώνας που οι πραγματικοί φίλοι της F1 περιμένουν με αγωνία!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: GRAND PRIX DE MONACO: H μοναδική ιστορία του πιο χλιδάτου αγώνα

 

Ήδη το αγωνιστικό τριήμερο έχει αρχίσει από την Πέμπτη, όπως κατ΄ εξαίρεση συμβαίνει στον αγώνα του Πριγκιπάτου με τα δύο πρώτα δοκιμαστικά να δείχνουν «μία από τα ίδια» με τους προηγούμενους αγώνες με πρώτο τον Lewis Hamilton, δεύτερο τον Valtteri Bottas, τρίτο τον Sebastian Vettel.

 

 

Τα δοκιμαστικά όμως δεν έχουν και μεγάλη σημασία για την ιδιόμορφη πίστα του Μονακό όσο οι κατατακτήριες δοκιμές όπου θα αναδειχθεί ο pole man που συνήθως (λόγω δύσκολων προσπερασμάτων) σηκώνει και το κύπελλο του νικητή που απονέμει ο πρίγκιπας μετά το τέλος του αγώνα!

 

 

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν όλα τα μονοθέσια του πρωταθλήματος θα πάρουν θέση στο grid του πιο ιστορικού αγώνα που υπάρχει στο καλεντάρι.

Παρά τη δεδομένη κυριαρχία τους των τελευταίων χρόνων οι δύο Mercedes δεν τα καταφέρνουν καλά στο Μονακό. Για την ακρίβεια έχουν να κερδίσουν από το 2016 όταν ο Χάμιλτον είχε δει πρώτος την καρό σημαία. Το 2017 νικητής ήταν ο Φέτελ, ενώ πέρσι ήταν ο Ρικιάρντο.

 

 

Πάντως στο Μονακό οι άνθρωποι της Mercedes είχαν μια ευχάριστη έκπληξη όταν είδαν το απόγευμα της Πέμπτης τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον γιο του στο γκαράζ της Mercedes.

 

 

Ο πέντε φορές κάτοχος της ”Χρυσής Μπάλας”, Κριστιάνο Ρονάλντο, παρακολούθησε τα ελεύθερα δοκιμαστικά και δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία με τον 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον.

 

 

Ο αγώνας μεταδίδεται από τη Cosmotetv 5 και την EPT Sports HD στις 4 το απόγευμα της Κυριακής!