fbpx

Μπορεί το ντύσιμο να δείχνει τον χαρακτήρα σου; Μάθε τι παίζει!

Μπορεί το ντύσιμο να δείχνει τον χαρακτήρα σου; Μάθε τι παίζει!

Από hipster και gothic μέχρι το geek ντύσιμο αλλά και τον κυριλέ, όλοι είναι εδώ και δείχνουν τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά τα λάθη στο ντύσιμο σου σε κάνουν να δείχνεις …χάλια

 

Με απλά λόγια το ντύσιμο, δείχνει τον χαρακτήρα σου. Δες τι παίζει:

 

Hipster

Το hipster look, φανερώνει μια διάχυτη διάθεση για τα νέα της μόδας μαζί με εκκεντρικό στυλ που καθένας το μεταφράζει στο προσωπικό του γούστο. Μπορείς να δεις τζιν παντελόνια με γιλέκο και πουκάμισο, τιράντες σε παντελόνια για πιο μοντέρνα διάθεση, σακάκι με τζιν παντελόνι, μοντέρνοι χρωματικοί συνδυασμοί και άλλα. Ακολουθεί τη μόδα, αλλά ξοδεύει πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέπτη.

 

Κυριλέ

Οι επαγγελματίες που συναναστρέφονται με κόσμο σε καθημερινή βάση και κάνουν δουλειές, όπως δικηγόρος, συμβολαιογράφος, ασφαλιστής, τραπεζικός κ.α. συνήθως επιλέγουν τον κυριλέ δρόμο για το ντύσιμο τους και αυτός περιλαμβάνει κοστούμια από το πρωί ως το βράδυ. Αυτό ο άνδρας είναι συνήθως σοβαρός και αξιόπιστος και προσέχει τις λεπτομέρειες. Συνήθως ξοδεύει αρκετά χρήματα για τα ρούχα του.

 

Geek

Κάθε τύπος που θεωρούμε “φυτό”, θα δούμε πως ξοδεύει πολύ χρόνο στο διάβασμα ή τη δουλειά του, αλλά πολύ λίγο για να ασχοληθεί με την εμφάνιση του. Τα ρούχα του δεν μπορούν με τίποτα να χαρακτηριστούν μοντέρνα, κάθε άλλο καθώς συνήθως επιλέγει κλασικά και ντεμοντέ επιλογές για να μην αναρωτιέται για συνδυασμούς και χρωματα.

 

Gothic

Ένα στυλ ντυσίματος όπου φανερώνει εκκεντρική αλλά και σκοτεινή διάθεση που μεταφράζεται σε ευαισθησία και καλλιτεχνική φλέβα. Συνήθως το μαύρο, το μοβ και το γκρι πρωτοστατούν σε αυτό το ντύσιμο, συνθέτοντας μια άκρως σκούρη εικόνα που έχει βάθος αλλά και πολλά μεταλλικά ή ασημένια στοιχεία σε βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

 

Ατημέλητο

Το ατημέλητο ντύσιμο έχει ελαφρώς σκισμένα και τσαλακωμένα ρούχα και το επιλέγουν νέα άτομα που δηλώνουν πως δεν τους ενδιαφέρει η εικόνα τους. Μπορεί να κρύβει μια καλλιτεχνική διάθεση, και μια ορμή για να δοκιμάζει νέα πράγματα, αλλά στο βάθος έχει και μια δόση τεμπελιάς και βαρεμάρας για αυτό και επιλέγει αυτό το στυλ ντυσίματος.

 

Καθημερινό κομψό

Πολλοί άνδρες επιλέγουν αυτή την οδό για το ντύσιμο τους, καθώς μπορούν να φορέσουν αθλητικά ρούχα και αν είναι κομψοί, αλλά και επώνυμες μπλούζες και παπούτσια για να παρευρεθούν σε πιο επίσημα ραντεβού. Αυτός ο άνδρας είναι εχέμυθος, επαγγελματίας και έμπιστος.