fbpx

Νάσος Νταλλής: Η ευκαιρία ζωής, η επιτυχία και τα χυδαία φλερτ μεθυσμένων γυναικών!

Νάσος Νταλλής: Η ευκαιρία ζωής, η επιτυχία και τα χυδαία φλερτ μεθυσμένων γυναικών!

Οι ευκαιρίες στη ζωή έρχονται λίγες φορές και αν είσαι ικανός να αρπάξεις έστω μια, τότε όλα πάνε καλά! Έτσι έκανε ο Νάσος Νταλλής, ένας από τους πιο γνωστούς Dj που εκμυστηρεύτηκε στο Activeman.gr πως βρέθηκε εντελώς τυχαία πίσω από τα «πλατό» να ξεσηκώνει το κοινό που τον αγαπά και τον ζητά ή του ορμά και τον αφήνει χωρίς μπλουζάκι… Για τέτοια αγάπη μιλάμε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Βασίλης Λογοθέτης: O …multi καλλιτέχνης, fitman και αθεράπευτος μηχανόβιος!

 

«Όλα άρχισαν πριν πέντε χρόνια εντελώς τυχαία» λέει ο ίδιος «Τότε είχα ένα καφέ μπαρ και θυμάμαι ότι ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Όλα τα τραπέζια του μαγαζιού ήταν κλεισμένα και ξαφνικά ειδοποιήθηκα ότι ο Dj είχε τροχαίο ατύχημα και δεν θα ερχόταν για δουλειά. Τότε αποφάσισα να παίξω εγώ μουσική και έτσι έγινε. Περάσαμε ωραία εκείνο το βράδυ. Ο κόσμος το χάρηκε και φίλοι ήταν εκείνοι που με προέτρεψαν να γίνω Dj! Τους άκουσα και το έκανα» λέει και χαμογελάει.

 

 

Και γιατί να μην χαμογελάει, αφού λίγο μετά πούλησε το καφέ – μπαρ και ασχολήθηκε αποκλειστικά με το νέο του επάγγελμα: «Στην αρχή έπαιζα στο μαγαζί μου για ένα περίπου χρόνο μέχρι που το έδωσα. Πήγαινε καλά και κατάλαβα ότι μπορώ να κάνω τη δουλειά του Dj με αξιώσεις» λέει ο ίδιος.

Σήμερα πέντε χρόνια μετά ο Νάσος είναι 33 χρονών και όχι μόνο παίζει κάθε μέρα σε διαφορετικό μαγαζί αλλά κάνει και εμφανίσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, την Κύπρο και την Αγγλία: «Δεν ήταν τυχαία η σχέση μου με τη μουσική. Μεγάλωσα μέσα σε αυτήν αφού ο πατέρας μου είχε κλαμπ. Εδώ και πέντε χρόνια παίζω όλα τα είδη της μουσικής».

 

 

Η αγάπη του Νάσου για τη μουσική είναι δεδομένη. Όμως υπάρχει ακόμα μια αγάπη που φαίνεται κυρίως από την εμφάνιση και το σώμα του. Αυτή η αγάπη λέγεται αθλητισμός με άθλημα το Kick Box: «Ήταν το άθλημα μου από μικρός και δεν το άφησα. Έκανα πρωταθλητισμό και από το 2009 είμαι δάσκαλος. Παράλληλα πήρα και πτυχίο personal trainer. Δύο πράματα που αγαπάω και τα δουλεύω παράλληλα».

 

 

Ελεύθερος σχέσης και τα χυδαία πεσίματα!

Η δουλειά τη νύχτα δεν είναι και ότι το καλύτερο. Όμως για το Νάσο είναι πλέον τρόπος ζωής ειδικά τον τελευταίο καιρό που είναι ελεύθερος σχέσης: «Τώρα κάνω διάλλειμα. Χώρισα πριν μερικούς μήνες και είμαι στη φάση της ηρεμίας» λέει και χαμογελάει.

 

 

Ελεύθερος σχέσης λοιπόν και ως Dj στα μεγαλύτερα κλαμπ είναι φυσικό να γίνεται επίκεντρο των φλερτ από γυναίκες αλλά και άντρες: « Ναι συμβαίνει συχνά φλερτ και από άντρες και από γυναίκες. Οι άντρες είναι πιο διακριτικοί στο φλερτ τους, να κεράσουν πότο και τέτοια κάτι που δεν είναι οι περισσότερες γυναίκες που ορμάνε πολλές φορές χυδαία με τα περισσότερα …πεσίματα να γίνονται συνήθως στο Γκάζι».

Η απάντηση αυτή του Νάσου όπως είναι φυσικό προκάλεσε την ερώτηση αν κάποια στιγμή αισθάνθηκε άβολα από κάποιο χυδαίο φλερτ: «Δύο φορές τουλάχιστον. Στη μια έπαιζα στο booth όταν ξαφνικά μια γυναίκα, αρκετά μεθυσμένη, ήρθε από πίσω μου χωρίς να την δω. Με άρπαξε κεφαλοκλείδωμα, μου δάγκωσε το  αυτί και μου είπε βγάλε τα ακουστικά και έλα μαζί μου τώρα»!!!

 

 

Όταν έπαιξε …ημίγυμνος!

«Η άλλη φορά ήταν την στιγμή που έβγαινα από τη τουαλέτα. Μου την έπεσαν δύο ξένες, μεθυσμένες και αυτές, άρχισαν να με τραβολογάνε με αποτέλεσμα να σχίσουν το μπλουζάκι. Έτσι όλο το υπόλοιπο βράδυ έπαιζα ημίγυμνος» λέει και γελάει!

 

 

Τα χόμπι που δεν προλαβαίνει

Ο Νάσος στον στρατό υπηρέτησε αλεξιπτωτιστής στις Δυνάμεις Καταδρομών και τα άλματα είναι η μεγάλη του αγάπη, όμως όπως λέει ο ίδιος δεν προλαβαίνει να κάνει τα χόμπι που θέλει και του αρέσουν: «Όταν οι φίλοι πηγαίνουν για sky diner εγώ κοιμάμαι» εξηγεί «Το αλεξίπτωτο είναι η αγάπη μου αλλά δεν προλαβαίνω να το κάνω, όπως δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά άλλα πράματα που μου αρέσουν όπως τα ταξίδια. Η μέρα μου είναι γεμάτη. Δουλεύω επτά μέρες την εβδομάδα και την μέρα κάνω personal και την προπόνηση μου. Δεν υπάρχει χρόνος».

 

 

Η δίκυκλη αγάπη και η ταχύτητα

Ο Νάσος είναι από τους ανθρώπους που έχουν και μηχανή και αυτοκίνητο. Ειδικά όμως στη μηχανή η επιλογή του είναι από τις πιο ψαγμένες. Είναι μια Hayabusa: «Μου αρέσει πολύ αυτή η μηχανή και κυρίως με αυτήν κινούμαι εκτός από τις μέρες που βρέχει. Βέβαια μου αρέσει και το αυτοκίνητο. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Βασικά μου αρέσει η ταχύτητα με ασφάλεια» λέει ο ίδιος!

 

 

 

Ο στόχος του fitness πολυχώρου

Όμως το όνειρο του για την στιγμή που θα μειώσει τους τρελούς ρυθμούς του Dj είναι ένας πολύ διαφορετικός πολυχώρος. Ένας fitness πολυχώρος, όπως λέει ο ίδιος: «Θέλω να δημιουργήσω έναν πολυχώρο που θα συνδυάζει personal training, με καφέ και εστιατόριο όπου θα σερβίρονται είδη που είναι διατροφικά. Από την άλλη θέλω να αρχίσω και εκπομπή σε ραδιόφωνο που μου αρέσει πολύ».