fbpx

Νέα νίκη Hamilton σε ένα ανιαρό πρωτάθλημα που προκαλεί …ύπνο!

Νέα νίκη Hamilton σε ένα ανιαρό πρωτάθλημα που προκαλεί …ύπνο!

Ήταν στραβό το κλίμα… το αποτελείωσε και ο κορωνοϊός. Το πρωτάθλημα της F1 τα τελευταία χρόνια είχε καταντήσει βαρετό και πλέον είναι και προβλέψιμο όχι μόνο για την πρώτη αλλά και μέχρι την τρίτη θέση του βάθρου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η νέα plug-in υβριδική Mercedes-AMG GT 73e θα ξεπερνά τα 300χλμ

 

Η απουσία της Ferrari από τον ανταγωνισμό είναι πλέον αισθητή! Από την άλλη γίνονται πλέον ορατά τα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια και έχουν αντίκτυπο στο θέαμα!

Ο χθεσινός αγώνας του Spa δεν ξέφυγε από τα συνηθισμένα, ακόμα και ο καιρός ήταν τόσο καλός που το αγωνιστικό ενδιαφέρον ήταν ανύπαρκτο!

 

 

Η νίκη του Lewis Hamilton ολοκληρώθηκε απλά και όμορφα και προστέθηκε στο λίστα των επιτυχιών του. Ο πιλότος της Mercedes ξεκίνησε από την πρώτη θέση και χωρίς δυσκολία ήταν αυτός που κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού.

Την κυριαρχία της Mercedes επιβεβαίωσε ο Bottas που τερμάτισε δεύτερος έχοντας πίσω του, τον συνήθη… ύποπτο Max Verstappen με Red Bull.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Renault που είδε τα δύο της μονοθέσια να ολοκληρώνουν στις θέσεις 4 και 5 με τους Ricciardo και Ocon αντίστοιχα. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Albon (Red Bull), Norris (McLaren) Gasly (Alpha Tauri), Stroll (Racing Point) και Perez (Racing Point).

Σε ακόμα έναν αγώνα η Ferrari τα πήγε πολύ χάλια με τους πιλότους της να τερματίζουν τις θέσεις 13 και 14 (Vettel και Leclerc αντίστοιχα).