fbpx

Να γιατί αξίζει να κάνετε μπάνιο μαζί ή να την αφήσεις να σου κάνει!!!

Να γιατί αξίζει να κάνετε μπάνιο μαζί ή να την αφήσεις να σου κάνει!!!

Στις κινηματογραφικές ταινίες τα ζευγάρια κάνουν συχνά μαζί μπάνιο και μάλιστα έχουν  και καυτές και ιδιαίτερα σεξουαλικές στιγμές ζευγαριών στο ντους. Βέβαια ταινίες είναι και παρουσιάζουν μια ειδυλλιακή και τέλεια κατάσταση που δεν είναι απαραίτητο να γίνει πραγματικότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά πόση ειλικρίνεια θέλεις να έχει η σχέση σου και πόσο νομίζεις ότι αντέχει;

 

Όμως όπως και να έχει το ντουζ με την καλή σου έχει απίστευτα πλεονεκτήματα και σίγουρα θα ενισχύσει το δέσιμο μεταξύ σας.

Ορίστε οι πέντε λόγοι που θα σε πείσουν να κάνετε ντους μαζί:

 

Θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Μπορεί να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι και να μοιράζεστε ο ένας την καθημερινότητα του άλλου, αλλά υπάρχει κάτι διαφορετικό στο να κάνετε μαζί ντους. Θα ανακαλύψεις κάθε σημείο του σώματός της με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 

Είναι σέξι.

Θα υπάρξουν φορές που το ντους μαζί της θα καταλήξει σε καυτό σεξ, αλλά και άλλες φορές που απλά θα θέλεις να γίνεις λίγο πιο παιχνιδιάρης με το ταίρι σου. Αν καταλήξει σε σεξ, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα λιπαντικό για να κάνεις πιο εύκολη τη διαδικασία και να δημιουργήσεις μία λεία αίσθηση.

 

Αποκτάς περισσότερη άνεση με το σώμα σου.

Αν είχες ποτέ ανασφάλειες με το σώμα σου, αυτή είναι η τέλεια στιγμή να τις αποβάλλεις. Τόλμησε και ζήτα από της να σε τρίψει από πάνω μέχρι κάτω. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρωματικά έλαια για να διατηρήσετε την απαλότητα στο δέρμα σας.

 

Θα σε κάνει να ανυπομονείς όλο και πιο πολύ για τις απλές, καθημερινές δραστηριότητες μαζί

Πολλές φορές δεν εκτιμάμε τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή. Ίσως επειδή νιώθουμε κουρασμένοι ή επειδή μας απασχολούν διάφορα πράγματα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μην τον αφήσεις να μπει ανάμεσα σε εσένα και τη σύντροφό σου, ειδικά στα πράγματα που συνηθίζετε να κάνετε μαζί. Είναι μία μαγική στιγμή για εσάς. Κάτι μοναδικό που σας επιτρέπει να συνδεθείτε πριν βγείτε και αντιμετωπίσετε τον πραγματικό κόσμο εκεί έξω.