fbpx

Να γιατί είναι καιρός να αρχίσεις την …ηλιοθεραπεία!

Να γιατί είναι καιρός να αρχίσεις την …ηλιοθεραπεία!

Μένεις σπίτι και έχεις πήξει. Βγαίνεις για λίγο όσο χρειάζεται για άσκηση ή για ψώνια και μετά ξανά μέσα μη έχοντας τι να κάνεις. Αλήθεια σκέφτηκες να κάνεις ηλιοθεραπεία;

Θα σου ακουστεί άτοπο και περίεργο, όμως η πανδημία θα περάσει και θα είναι κατά καλόκαιρο όταν βγούμε από τα σπίτια μας. Έτσι λοιπόν τώρα που ο καιρός ζεσταίνει σκέψου να αρχίσεις σιγά σιγά να κάνεις ηλιοθεραπεία, είτε στο μπαλκόνι σου, είτε ακόμα στη ταράτσα της οικοδομής και μη φοβάσαι κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί επιβάλλεται να βγαίνεις στο μπαλκόνι σου

 

Τι να φροντίσεις; Το μαύρισμα φυσικά για να μην είσαι κόκκινος σαν αστακός την πρώτη φορά που θα παίξεις ρακέτες ή βόλει στη παραλία! Για να μην εμφανιστείς σαν το …γάλα στο πρώτο μπάνιο. Να βγάλεις τα ρούχα σου και να εντυπωσιάσεις από την πρώτη στιγμή.

Να γιατί είναι καλό να κάνεις ηλιοθεραπεία από τώρα:

Το σώμα σου θα αρχίσει να μαυρίζει σταδιακά και έτσι δεν θα γίνεις κόκκινος σαν αστακός την πρώτη φορά που θα παίξεις ρακέτες ή βόλει στη παραλία! Έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις αποκτήσει ένα όμορφο χρώμα τόσο όσο να μην καείς και να εντυπωσιάσεις και άστους να νομίζουν ότι έκανες σολάριουμ!