fbpx

Να γιατί είναι καλό να αποφεύγεις να φοράς πουλόβερ κατάσαρκα

Να γιατί είναι καλό να αποφεύγεις να φοράς πουλόβερ κατάσαρκα

Το πουλόβερ αποτελεί ένα ωραίο και ζεστό ρούχο για τον χειμώνα. Μάλιστα η επιλογή του πουλόβερ μπορεί αν τονίσει όμορφα την προσωπικότητα σου. Ωστόσο είναι καλό να αποφεύγεις να φοράς πουλόβερ κατάσαρκα, όπως κάνουν αρκετοί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε για να συνδυάζεις ουδέτερα χρώματα και μείνε συνεχώς στιλάτος

 

Το μαλλί από το οποίο είναι φτιαγμένο το κάθε πουλόβερ μπορεί αν επηρεάσει το δέρμα σου. Αν είναι φτιαγμένο από αγνό παρθένο μαλλί, τότε έχεις λίγες πιθανότητες να ερεθιστείς. Αν όμως έχει και άλλες προσμίξεις, τότε οι πιθανότητες μεγαλώνουν.

 

 

Μπορεί λοιπόν από το σπίτι να φορέσεις το πουλόβερ και να μην ερεθιστεί το δέρμα σου, όμως αυτός ο ερεθισμός και η φαγούρα ενδέχεται να εμφανιστεί μετά από ώρα, τότε που δεν θα μπορείς να αλλάξεις ρούχο.

Από την άλλη το πουλόβερ είναι ένα ζεστό ρούχο. Αν λοιπόν βρεθεί σε κάποιο χώρο ζεστό το πιθανότερο είναι να αρχίσεις να ιδρώνεις και αυτό δεν είναι το καλύτερο. Και σε αυτή τη περίπτωση δεν μπορείς να αλλάξεις, εκτός αν βρίσκεσαι σε πολύ φιλικό σπίτι, όπου μπορείς να μείνεις ημίγυμνος!

Γι αυτό λοιπόν καλύτερο είναι να φοράς μια μπλούζα λεπτή κάτω από το πουλόβερ ώστε να μπορείς να το βγάλεις αν χρειαστεί και να μείνεις με την μπλούζα!