fbpx

Να γιατί είναι καλό να βγάζεις την μπλούζα σου τον Μάιο όταν προπονείσαι έξω

Να γιατί είναι καλό να βγάζεις την μπλούζα σου τον Μάιο όταν προπονείσαι έξω

Το καλύτερο είναι να προνοείς και έτσι καλό είναι να βγάζεις την μπλούζα σου όταν γυμνάζεσαι έξω στον ήλιο τις ζεστές μέρες του Μαίου… μια ανάσα δηλαδή από το καλοκαίρι.

Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με το μαύρισμα για να μην γίνεις κόκκινος σαν αστακός την πρώτη φορά που θα παίξεις ρακέτες ή βόλει στη παραλία! Για να μην εμφανιστείς σαν το …γάλα στο πρώτο μπάνιο. Να βγάλεις τα ρούχα σου και να εντυπωσιάσεις από την πρώτη στιγμή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε για τον περιοδισμό και γίνε καλύτερος δρομέας

 

Το κόλπο είναι απλό και ανέξοδο. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις για να κάνεις σολάριουμ που άλλωστε η μισή επιστημονική κοινότητα φωνάζει ότι είναι ανθυγιεινό απλά τις ζεστές μέρες της άνοιξης βγάλε την μπλούζα στην προπόνηση σου έξω στο ύπαιθρο.

Απλά πρέπει να προσέξεις γιατί όλες οι μέρες της άνοιξης δεν είναι και τόσο ζεστές. Ξεκίνα το τρέξιμο ντυμένος κανονικά με μια μπλούζα και όταν ζεσταθείς και πριν ιδρώσεις πολύ βγάλε την μπλούζα και συνέχισε την προπόνηση.

Να ξέρεις ένα απλό πράγμα τρέχοντας με κοντομάνικο  τα σημάδια στα χέρια είναι αναπόφευκτα επειδή πολύ απλά ο ήλιος μαυρίζει ακόμα και τον χειμώνα!

Και μη φοβάσαι ότι θα κρυώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση αφού το σώμα σου έχει ήδη ανεβάσει θερμοκρασία προπόνησης.

Έτσι μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις αποκτήσει ένα όμορφο χρώμα τόσο όσο να μην καείς και να εντυπωσιάσεις και άστους να νομίζουν ότι έκανες σολάριουμ