fbpx

Να γιατί είναι καλό να ξέρεις να μαγειρεύεις !

Να γιατί είναι καλό να ξέρεις να μαγειρεύεις !

Αν είσαι από τους άντρες που δεν είναι μαμάκηδες και δεν έφυγες από το σπίτι της μαμάς, όταν παντρεύτηκες, τότε είναι βέβαιο ότι ξέρεις να μαγειρεύεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 3 εγκεφαλικές διαφορές που έχουμε με εκείνες!

 

Είναι μια συνήθεια που την είχες ως εργένης βασικά εξ ανάγκης, αφού δεν ήταν δυνατόν να τρως πάντα ντιλίβερι και αυτή τη συνήθεια είναι καλό να τη συνεχίσεις και να την εμπλουτίσεις ως παντρεμένος.

Αν είσαι από τους μαμακηδες που δεν ξέρεις να κάνεις ούτε αυγό τηγανητό, τότε καλό είναι να μάθεις να μαγειρεύεις, επειδή η καλή σου δεν είναι η μάνα σου! Τόσο απλό είναι! Σκέψου το και θα καταλάβεις.

Δες λοιπόν γιατί είναι καλό ο άντρας να ξέρει να μαγειρεύει:

 

Κάνεις οικονομία

Αντί να τρώτε απ’ έξω όταν η γυναίκα δουλεύει και δεν προλαβαίνει είναι καλό να ξέρεις να μαγειρέψεις κάτι αν φτάσεις πρώτος στο σπίτι. Σίγουρα δε θες να ξοδέψεις χρήματα σε delivery και εστιατόρια, προκειμένου να μη χρειαστεί να μαγειρέψεις.

 

Το σπιτικό φαγητό είναι υγιεινό!

Ωραίες οι πίτσες και τα σουβλάκια, αλλά για πόσο καιρό θα μπορούσες να τρέφεσαι μόνο μ’ αυτά; Ναι θα παχύνεις, ναι θα βλάψεις τον οργανισμό σου, ναι θα αναγκαστείς να πάρεις όλα σου τα ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερα γι αυτό βάλε την κατσαρόλα!!!

 

Σε ξαναερωτεύεται

Όταν εκείνη γυρνάει μετά από εσένα από τη δουλειά και βρίσκει έτοιμο ένα ωραίο φαγητό τότε είναι βέβαιο ότι θα σε ξαναερωτευτεί!

 

Μπορεί να την μάθεις να μαγειρεύει

Αν ήσουν καιρό εργένης τότε έχεις αναπτύξει μια μαγειρική τεχνική. Τα κορίτσια από την άλλη συνήθως μένουν με τους γονείς τους μέχρι να βρούνε τον κατάλληλο και να παντρευτούν. Επομένως το πιθανότερο είναι η καλή σου να ξέρει να μαγειρεύει λιγότερο από σένα. Αντί λοιπόν να κατεβάζει συνταγές από το ίντερνετ και να τρως το αποτέλεσμα του …πειράματος, καλό είναι να την μάθεις να μαγειρεύει και αν χρειαστεί να της τα δείχνεις ξανά και ξανά, έτσι για να μην μείνετε πεινασμένοι πότε!

 

Μαζί θα κάνετε τα καλύτερα γκουρμέ βράδια!

Εσύ θα ετοιμάζεις το φαγητό, εκείνη θα αναλάβει τη μουσική! Εσύ ως πρώην  εργένης γνωρίζεις πώς να μαγειρέψεις γκουρμέ! Εκείνη αν έμαθε από τη μάνα της ξέρει να κάνει καλά τα …φασολάκια ενώ εσύ μπορείς να φτιάξεις φιλετάκια αλα σος Madera! Είναι ότι το καλύτερο για μια γκουρμε βραδιά! Και μην ξεχνάς ότι οι καλύτεροι σεξ παγκοσμίως είναι άντρες… και δεν μαγειρεύουν φασολάκια!!!

 

Θα μοιράζεστε τις δουλειές.

Πάνε οι εποχές που η γυναίκα ήταν στην κουζίνα και έκανε όλες τις δουλειές! Τόσο απλό είναι!

 

Θα καμαρώνει για σένα!

Όταν όλες σου οι φίλες της καμαρώνουν για τα μηνύματα που τους στέλνουν τα αγόρια τους, για το γλυκόλογο που τους είπαν, για τα αρκουδάκια που τους αγόρασαν, για το ένα και το άλλο – εσύ θα έχεις την τιμητική σου! Θα σε εκθειάζει στις φίλες της… Μόνο πάρε σκόρδα μη σε ματιάσουν!!!