fbpx

Να γιατί είναι καλό να …πάρεις τα βουνά για προπόνηση!

Να γιατί είναι καλό να …πάρεις τα βουνά για προπόνηση!

Όσο και αν αυτό ακούγεται περίεργο το να …πάρεις τα βουνά για προπόνηση είναι το πιο υγιές που μπορείς να κάνεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού ειδικά αν ζεις σε κάποια μεγάλη πόλη και κυρίως στη Θεσσαλονίκη!

Είναι επόμενο ότι οι ελεύθεροι χώροι στις πόλεις κατακλύζονται καθημερινά από ανθρώπους που είτε θέλουν να ξεσκάσουν κάνοντας μια βόλτα, είτε σαν εσένα θέλουν να προπονηθούν και είναι επόμενο να υπάρξει ακόμα και άθελα όλων, συνωστισμός.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες ασκήσεις για το σπίτι που θα …κάψουν τους κοιλιακούς σου!

 

Μια καλή λύση είναι να πάρεις τα βουνά και τις εννοούμε με αυτό: Να κάνεις προπόνηση στις γύρω περιοχές από το πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης σου, όπως για παράδειγμα αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σού!

Αν έχεις ποδήλατο είναι σχετικά εύκολο. Βάζεις την επιλογή «6» και κατευθύνεσαι στην περιοχή μακριά του αστικού ιστού που έχεις επιλέξει. Αν όμως δεν έχεις ποδήλατο, τότε χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο η τη μοτοσικλέτα σου.

Εκεί μπορείς άνετα να προπονηθείς με περισσή ασφάλεια αφού είτε θα είσαι μόνος σου, είτε αν υπάρχουν και άλλοι που θα κάνουν το ίδιο να βρίσκονται σε πολύ μεγάλη απόσταση από σένα.