fbpx

Να γιατί είναι καλό να περάσεις ένα δυνατό σαββατοκύριακο με τον κολλητό σου

Να γιατί είναι καλό να περάσεις ένα δυνατό σαββατοκύριακο με τον κολλητό σου

Ο κολλητός είναι κάτι σαν αδερφός είναι ο φίλος-οικογένεια. είναι αυτός ο φίλος, με τον οποίο έχεις έρθει τόσο κοντά που πλέον τον θεωρείς αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού και του εαυτού σου. Είναι το άτομο που νιώθεις σαν το άλλο σου μισό, ο άνθρωπος σου, το καταφύγιο σου, μέρος της οικογένειας σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ταιριάζεις πράγματι με τον κολλητό ή νομίζεις ότι ταιριάζεις;

 

Όμως έτσι πως τα φέρνει η καθημερινότητα κάποιες φορές αμελούμε τους κολλητούς μας. Η γκόμενα όταν είμαστε ελεύθεροι. Η οικογένεια όταν είμαστε παντρεμένοι και αφήνουμε τον κολλητό σε δεύτερη μοίρα, επειδή είναι κολλητός και δεν θα μας παρεξηγήσει. Όμως δεν είναι έτσι.

 

 

Ο κολλητός είναι φίλος που δεν κάνει πολύ φασαρία. Δεν θα τον δεις να επιδεικνύει τη φιλία σας, ούτε θα τραβήξετε πολύ την προσοχή. Φτάνει που το ξέρετε οι ίδιοι πως είστε εκεί ο ένας για τον άλλον. Όμως γνωρίζεις καλά ότι μαζί του περνάς καλά… πολύ καλά!

Γιατί λοιπόν να μην αφιερώσεις ένα σαββατοκύριακο το μήνα για το περάσεις με τον κολλητό σου;

Πως μπορείς να το κάνεις; Πολύ απλά είτε στη γκόμενα, είτε στη γυναίκα σου, θα εξηγηθείς σαν άντρας ότι αυτό το σαββατοκύριακο θα το περάσεις με τον κολλητό σου. Όσο και να «ξινίσουν» τις μούρες τους, θα πρέπει να το δεχτούν αν πράγματι σε αγαπάνε.

 

 

Ξέρεις πολύ καλά ότι  στον κολλητό δεν θα συναντήσεις το «δικό μου» και το «δικό σου» Μαζί στα γέλια, στις χαρές, στις λύπες και στα κλάματα. Στα άγχη, στις δυσκολίες αλλά και στους πανηγυρισμούς. Μοιράζεστε κάθε φόβο, επιθυμία, όνειρα και ανασφάλειες. Με τον φίλο-οικογένεια είστε δίπλα ο ένας στον άλλον, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να το ζητήσει κάποιος από τους δύο. Είστε εκεί όχι από υποχρέωση, αλλά επειδή το θέλετε, επειδή το θεωρείτε αυτονόητο. Είστε εκεί για να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, για να προστατέψει ο ένας τον άλλον, για να πιάσει και να ξανασηκώσει ο ένας τον άλλον.

Τόσο απλό είναι να περάσεις ένα σαββατοκύριακο με τον κολλητό σου!