fbpx

Να γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά τη βόλτα με τη μηχανή σου θα ακολουθήσει … σεξάκι

Να γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά τη βόλτα με τη μηχανή σου θα ακολουθήσει … σεξάκι

Η μοτοσικλέτα για τις κυρίες είναι …αφροδισιακή εκτός αν την φοβούνται. Αν όμως ανεβαίνουν για μια βόλτα τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει σεξάκι εκτός αν βέβαια δεν θέλεις εσύ!

Η μηχανή σου μπορεί να είναι (και μάλλον είναι) αφροδισιακή για σένα αλλά για διαφορετικούς λόγους απ΄ότι για εκείνες. Όταν λοιπόν έχεις μια νέα σχέση που γουστάρει εσένα και φυσικά «πακέτο» με τη μηχανή σου, τότε η βόλτα τις «ανάβει»!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τι μπορείς να κάνεις μετά το πλύσιμο για να δείχνει η μηχανή σαν καινούργια

 

Και γιατί συμβαίνει αυτό; Ρωτήσαμε τρεις κυρίες και μας έλυσαν τις απορίες. Δες τι μας είπαν:

Το πρώτο και καλύτερο είναι η σωματική επαφή που έχει εκείνη πάνω σου. Στη πλάτη και στη μέση σου όταν πιάνεται σφιχτά! Είναι τότε που νιώθει όλους τους μυς του κορμιού σου να λειτουργούν ακόμα και αν φοράς μπουφάν με προστασίες!

Είναι ακόμα ότι σε αγκαλιάζει ή αν θέλεις σε αγγίζει στους γοφούς σου και συνήθως πολύ κοντά στο επίμαχο σημείο σου!

Είναι ακόμα ότι τα πόδια της αγγίζουν τα δικά σου!

Είναι βέβαια και οι κραδασμοί του κινητήρα που όσο ανεπαίσθητοι και είναι εκείνες τις επηρεάζουν!

Και όλα έχουν να κάνουν με τη δυναμική που δείχνεις οδηγώντας τη μοτοσικλέτα σου και «τιθασεύοντας» τα «άλογα» της ακόμα και αν πηγαίνεις σχετικά χαλαρά!

Γενικά το σύνολο του άντρα πάνω σε μια μοτοσικλέτα αλλά και το άγγιγμα των σωμάτων, κάτι που δεν γίνεται σε κανένα αυτοκίνητο, είναι εκείνα τα στοιχεία που τις προκαλούν φαντασιώσεις και τις εξιτάρουν!

Φυσικά από σένα εξαρτάται αν θα ακολουθήσει μετά τη βόλτα …σεξάκι, γιατί από την πλευρά της είναι σχεδόν βέβαιο ότι το επιδιώκει!