fbpx

Να γιατί η «καλημέρα» είναι τόσο γλυκιά λέξη!

Να γιατί η «καλημέρα» είναι τόσο γλυκιά λέξη!

Μια καλημέρα δική σου είναι η αύρα, είναι ο αέρας, είναι η ενέργεια, είναι όλα αυτά μαζί που τα έχουμε συνυφασμένα με τον άνθρωπο μας!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πότε πρέπει να λες «καλημέρα» και πότε «καλησπέρα» για να είσαι σωστός!

 

Είναι εκείνο το χαμόγελο που ξυπνάς νωρίτερα για να το συναντήσεις έστω και για πέντε λεπτά. Είναι εκείνα τα πολύτιμα λίγα λεπτά κι εκείνα τα μάτια που σου χαμογελούν μόνο που σε βλέπουν.

Η καλημέρα είναι η δική σου στάση ζωής προς την κάθε ημέρα. Άσχετα αν είσαι χαρούμενος ή λυπημένος, κουρασμένος ή προβληματισμένος με ένα χαμόγελο και ένα γεια ή μια καλημέρα εύχεσαι να έχεις και εσύ και ο απέναντι σου μια πραγματικά καλή μέρα!

 

 

Αν το πρωί σε βρίσκει κακόκεφο και απαισιόδοξο, δεν έχεις παρά να σκεφτείς όλα τα πλάνα που «αγκαλιάζουν» την ψυχή σου: Από το ταξίδι που έχεις οργανώσει για τον επόμενο μήνα, μέχρι το σινεμά που θα πας το βράδυ, μέχρι την ώρα που έχεις κανονίσει να βρεθείς με φίλους.

Αν αυτό που θες είναι να βελτιώσεις την πρωινή σου διάθεση, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αποτινάξεις κάθε μιζέρια και δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Μη σιχτιρίζεις τη νέα μέρα, μη σκέφτεσαι ότι όλα πάνε χάλια, γιατί στο τέλος τέλος, εμείς είμαστε που καθορίζουμε τη μέρα μας, κανείς άλλος!