fbpx

Να γιατί η μηχανή είναι το …μωρό σου… και άσε τη γυναίκα να γκρινιάζει!

Να γιατί η μηχανή είναι το …μωρό σου… και άσε τη γυναίκα να γκρινιάζει!

Αν ρωτήσεις μια γυναίκα μπορεί να σου πει… ψυχρά… να πάει να τον …βάλει στην εξάτμιση! Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική  γιατί η μηχανή είναι κάτι που δεν συγκρίνεται με καμιά γυναίκα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10 απλοί και ευγενικοί τρόποι να αντιμετωπίζεις έναν επικίνδυνο οδηγό αυτοκινήτου

 

Αν ρωτήσεις μια γυναίκα θα σου πει:

«Υπάρχουν στιγμές που τον χάνεις δεν ξέρεις που είναι και ανησυχείς.. τρέχεις, λοιπόν,  και κοιτάς αν τα κλειδιά της μηχανής του είναι στην θέση τους. Κατάλαβες δεν σε απατά απλά βγήκε μια βόλτα με την πιστή του ερωμένη που δεν είναι άλλη από την μηχανή του γιατί μπορεί απλά να ήθελε να ξεσκάσει».

 

 

Και αν ακούσεις δύο γυναίκες να μιλάνε για τον καλό της μιας που είναι μηχανόβιος θα λένε

«Οι δύο τροχοί της είναι η καψούρα του όσο και να σε πονάει υπάρχουν στιγμές που βλέπεις να την κοιτάει με τέτοιο πάθος που εσένα δε σε κοίταξε ποτέ! Μη στεναχωριέσαι δε θα σε παρατήσει για αυτήν αν βέβαια είσαι καλό κορίτσι, δεν το κάνεις γκρίνιες και αν αγαπάς τη νέα του χιλιάρα έστω δείχνεις να τη συμπαθείς! Καλό θα ήταν αν αγαπάς τον συντροφό σου να τον στηρίζεις και σ αυτό ακόμα και αν δεν σου αρέσει και πολύ η ταχύτητα αν δεν θες να βολτάρει solo και να βρει άλλη»!!!

 

 

Έτσι λοιπόν έρχεται η επιστήμη να δώσει την απάντηση σε αυτό που λέμε εμείς οι μηχανόβιοι ότι η μοτοσικλέτα μας είναι το μωρό μας:

Σε έρευνα στις ΗΠΑ σχετικά με την σχέση ζωής άντρα και μηχανής έγινε γνωστό ότι το συντριπτικό ποσοστό του 67% των αντρών αγαπούν πολύ τις μηχανές αλλά μόνο το 35% τολμά να την καβαλήσει καθώς θεωρεί ότι μπορεί να πάθει κάποιο ατύχημα που να του στοιχίσει ακόμα και τη ζωή.

Γιατί όμως αγαπάμε τόσο τις μηχανές μας;

 

  1. Ελευθερία

Μας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας που ίσως δεν έχουμε

 

  1. Ταχύτητα

Οι περισσότεροι μηχανόβιοι λατρεύουμε την ταχύτητα την αδρεναλίνη και αυτή είναι η μόνη που μας προσφέρει τόσο έντονα συναισθήματα.

 

  1. Η περιποίηση όποτε θέλεις

Την μηχανή σου την προσέχεις και την περιποιέσαι μόνο όποτε αποφασίσεις εσύ.

 

  1. Είναι πρόθυμη

Είναι πάντα πρόθυμη να βολτάρει μαζί σου και δεν σου λέει ποτέ όχι… εκτός αν χαλάσει.

 

  1. Είναι …γκομενο- παγίδα!

Είναι γκομενομαγνήτης αφού ο μηχανόβιος ελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης

 

  1. Σε κάνει bad boy

Σύμφωνα με την έρευνα ενισχύει την εικόνα του bad boy όμως σύμφωνα με την πραγματικότητα οι μηχανόβιοι δεν είναι bad boys!!!