fbpx

Να γιατί η μηχανή σου λειτουργεί και ως …αφροδισιακό!

Να γιατί η μηχανή σου λειτουργεί και ως …αφροδισιακό!

Πολλοί είναι οι μηχανόβιοι που έχουν δεχτεί πειράγματα, στα socialmedia, είτε από γυναίκες, είτε ακόμα και από …άντρες με …πονηρό αίτημα μια «βόλτα με τη μηχανή»! Κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, στον δρόμο ή στα καφέ, με …στόχο πάντα το δύσμοιρο το μηχανάκι σου!!! Αυτή η αντίδραση έχει όμως να κάνει με τα κυβικά, με την μάρκα, με τον αναβάτη ή είναι απλά ένας συνδυασμός;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως μπορείς (αν μπορείς) να κάνεις σεξ πάνω στη μηχανή σου!

 

Το βέβαιο είναι ότι τα …παπιά και τα μικρά σκούτερ δεν συγκεντρώνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον …πεσίματος ή κολλήματος (όπως και να το πεις το ίδιο είναι). Όσο μεγαλώνουν τα κυβικά τόσο το «ενδιαφέρον» επικεντρώνεται ότι στο μοτόρι… αλλά στον αναβάτη.

Βέβαια οι περισσότεροι δύσμοιρες και …δύσμοιροι δεν έχουν ιδέα από την διαφοράς μιας 1000άρας ή ενός 600 κ.ε. μηχανής. Ενός Fazer και ενός XR ή μιας μηχανής πίστας, σε σχέση με την street ή την εντούρο! Σε αυτό το σημείο λένε οι ειδικοί περισσότερο ρόλο παίζει ο αναβάτης και το ντύσιμο του και έπειτα η μηχανή… Αν είναι ένα μεγάλο δυνατό και σε …ωραία χρώματα μηχανάκι, δίνει την αφορμή για πρόταση για …βόλτα!!! Αν είναι ένα …κακόμοιρο παπί… τότε εκείνος ή εκείνη που την πέφτει, ψάχνει άλλη δικαιολογία για να την …πέσει.

 

 

Βέβαια τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται ενοχλητικό! Ειδικά στο Facebook που ξαφνικά παίρνεις μήνυμα από έναν μαντράχαλο ή μια χοντρή κακάσχημη που σου προτείνει να την ή να τον …πας βόλτα… Λες και το μηχανάκι σου είναι ταξί ή ΜΜΕ!!!

Σύμφωνα με τους ειδικούς η μηχανή λειτουργεί ως κάτι… αφροδισιακό! Οι δύσμοιροι ή δύσμοιρες φαντάζονται στη σωματική επαφή που θα εχουν με τον ιδιοκτήτη – οδηγό, ενώ κάθονται στη σέλα και αυτό προκαλεί δεκάδες φαντασιώσεις. Μπορεί να φταίνε ακόμα και κάποιες διαφημίσεις ή φωτογραφίσεις μοντέλων (όπως αυτή στη φώτο του ρεπορτάζ) που προκαλούν αυτού του είδους τις φαντασιώσεις…

 

 

Ειδικά στις γυναίκες τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού το καβάλημα της σέλας σε σχέση με τους κραδασμούς της μηχανής προκαλεί… διέγερση! Και είναι λογικό αν το σκεφτεί κανείς!

Το βέβαιο είναι ότι αν δεν «ψάχνεσαι» για κάτι, το κόλλημα τύπου «θα με πας μια βόλτα» που έχει καταντήσει σλόγκαν των μηνυμάτων του Facebook, καταντάει ενοχλητικό!

Το σίγουρο είναι ότι μπορεί όποιες ή όποιοι να φαντάζονται οτιδήποτε που έχει να κάνει με γκάζια στην εθνική… αλλά το «αφροδισιακό» κομμάτι της κάθε μηχανής ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον ιδιοκτήτη – αναβάτη!

Είναι αυτό που λένε οι περισσότεροι μηχανόβιοι που χαρακτηρίζουν τη μηχανή τους, «μωρό», «γκόμενα» και άλλα τέτοια υποκοριστικά.

Η αίσθηση που νιώθει ο αναβάτης, μόνος του πάνω στην αγαπημένη του μηχανή, είναι μοναδική και σίγουρα απόλυτα αφροδισιακή, κάτι που δεν καταλαβαίνουν όσοι και όσες δεν έχουν το «μικρόβιο» του μηχανόβιου!