fbpx

Να γιατί η μοναξιά του μηχανόβιου είναι τελικά η καλύτερη φάση!

Να γιατί η μοναξιά του μηχανόβιου είναι τελικά η καλύτερη φάση!

Στο άκουσμα της λέξης μοναξιά κάποιοι θα πούνε ότι οι μηχανόβιοι δεν είναι μόνοι, ότι έχουν παρέες, κάνουν εκδρομές και πολλά άλλα τέτοια. Μερικοί ίσως θεωρήσουν ότι η λέξη είναι πολύ σκληρή και ότι οι μηχανόβιοι δεν είναι μόνοι τους!

Είναι όμως έτσι;

Όπως και να το κάνουμε ο μηχανόβιος είναι ένα με την μοτοσικλέτα του ή αν θέλετε τη μηχανή του! Είναι ένα ακόμα και όταν έχει συνεπιβάτη! Είναι ένα με τη μηχανή του ακόμα και όταν πηγαίνει εκδρομή με άλλους φίλους με μηχανές, όμως στην πραγματικότητα σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, είναι μόνος του αλλά και με τους άλλους μαζί και θα το εξηγήσουμε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι ο 9 μεγάλοι μύθοι που πιστεύουν όσοι δεν φορούν κράνος

 

Μηχανή – Κράνος – Απομόνωση! Σκέψεις και ηρεμία! Οδήγηση και σκέψεις! Εκτόνωση και χαλάρωση!

Ακόμα και σύστημα ενδοεπικοινωνίας να έχεις με τον συνεπιβάτη σου η μοτοσικλέτα δεν δίνει ποτέ την αίσθηση της επικοινωνίας, όπως στο αυτοκίνητο. Ακόμα και μουσική να ακούς στο κράνος δεν είναι το ίδιο!

Η μοναξιά του μηχανόβιου είναι γλυκιά και οι περισσότεροι την επιδιώκουν και δεν χρησιμοποιούν ούτε επικοινωνία αλλά ούτε και ηχητικό σύστημα για μουσική στο κράνος! Προτιμούν την ηρεμία του ταξιδιού! Προτιμούν τον ήχο της μοτοσικλέτας τους που τον γνωρίζουν τόσο καλά μέχρι και τον ήχο που βγάζει το τελευταίο γρανάζι του κινητήρα! Προτιμούν να «καθαρίσουν» το μυαλό τους!

Ο συνδυασμός δρόμος, οδήγηση, ήχος μοτοσικλέτας, ίσως και ένα τραγουδάκι να …τριγυρνάει δειλά στο μυαλό θεωρούν ότι είναι η  καλύτερη φάση. Η καλύτερη εκτόνωση!

Είναι η ελευθερία που δίνει η μοτοσικλέτα, που δίνει το ταξίδι, ακόμα και όταν πηγαίνεις εκδρομή με την παρέα και πόσο μάλλον όταν ταξιδεύεις μόνος σου είναι η υπερτάτη αίσθηση που ουδείς οδηγός αυτοκινήτου μπορεί να κατανοήσει!

Οι μηχανόβιοι είναι μοναχικοί ταξιδιώτες και φυσικά δεν διστάζουν να καβαλήσουν τη μηχανή τους και να ταξιδέψουν με προορισμό όπου τους βγάλει ο δρόμος!

Οι μηχανόβιοι είναι μοναχικοί ταξιδιώτες μέχρι την πρώτη στάση της εκδρομής με την παρέα.

Αυτή η αίσθηση της γλυκιάς μοναξιάς είναι σίγουρα η καλύτερη φάση!