fbpx

Να γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τα «κακά παιδιά» που είναι μηχανόβιοι

Να γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τα «κακά παιδιά» που είναι μηχανόβιοι

Αν είσαι πραγματικός μηχανόβιος, τότε σίγουρα δεν καβαλάς παπάκι, ούτε σκούτερ, αλλά μια δυνατή και καλοφτιαγμένη μοτοσικλέτα! Αν είσαι πραγματικά μηχανόβιος άντρας, τότε είσαι και όλιγον έως πολύ «κακό παιδί» ασχέτως αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό τον χαρακτήρα σου. Εκείνες όμως σε γουστάρουν από την πρώτη στιγμή που θα βγάλεις το κράνος και θα τις χαμογελάσεις με τρόπο που μόνο ένας μηχανόβιος ξέρει!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε αν είσαι μηχανόβιος ή απλώς μοτοσικλετιστής!

 

Τι συμβαίνει όμως και οι γυναίκες εντυπωσιάζονται από τα «κακά παιδιά» που είναι μηχανόβιοι;

Όταν οι ορμόνες μίας γυναίκας «τρελαίνονται», είναι ικανές να θεωρούν πως μόνο ένας alpha male άντρας, θα μπορούσε να είναι ο πατέρας των παιδιών που ονειρεύεται να κάνει. Ακόμη βέβαια και αν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν μωρά και πάνες ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της  οι ορμόνες της ωορρηξίας την «αναγκάζουν» να αναγνωρίζει τους «ζόρικους» τύπους ως καταλληλότερους συντρόφους και πατέρες, από τους λιγότερο σέξι αλλά προφανώς και ίσως πολύ πιο αξιόπιστους για «σπίτι».

 

 

Αυτά ανακάλυψε μελέτη του Πανεπιστήμιου του Τέξας. Οι ερευνητές απέδειξαν πως οι γυναίκες κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής γονιμότητας, «καθρεφτίζουν» στα αρσενικά πρόσωπατον δυναμικό άνδρα των 90ις που καβαλάει μηχανή, είναι ελεύθερος, ωραίος δυναμικός και γενικά «κακό παιδί» ο οποίος θα συμβάλει στο μεγάλωμα ενός παιδιού, το νοικοκυριό, το μαγείρεμα!!! Έτσι θεωρούν τουλάχιστον εκείνες!!!

Μία άλλη ερεύνα του Πανεπιστήμιου του Ντάρχαμ, ανακάλυψε πως εκείνοι που ήταν πιο αρεστοί στις γυναίκες ήταν αυτοί που διέθεταν αυτοπεποίθηση, αρκετή τρέλα και ολίγον ναρκισσισμό και βασικά ήταν εκείνοι που ήξεραν να «πουλήσουν» τον εαυτό τους καλύτερα.

 

 

Αυτά τα χαρακτηριστικά του άντρα όταν κολλάνε με μια καλοφτιαγμένη μηχανή γίνονται ένας συνδυασμός ακαταμάχητος που τις τρελαίνει ακόμα και όταν δεν είναι υπό την επήρεια των ορμονών.

Εκείνο που  τις εντυπωσιάζει εκτός από το «κακό παιδί» και μηχανόβιος είναι το στιλ, η αίσθηση ελευθερίας, που συνδυάζονται με ένα όμορφο παρουσιαστικό και το ανάλογο ντύσιμο!

 

 

Τα κορίτσια αγαπάνε τους άντρες που έχουν μηχανές γιατί όταν πηγαίνουν να τις πάρουν, βγάζουν το κράνος και χαμογελούν, μόνο όπως εκείνοι ξέρουν. Αγαπούν ακόμα τον τρόπο  που μπορούν να τους αγκαλιάσουν καθισμένες πίσω τους.

Όπως λένε οι κυρίες οι μηχανόβιοι είναι πιο σκληροί άντρες από τους  εκείνους που οδηγούν μόνο αυτοκίνητο!  Ακόμη ένας λόγος που μπορεί κάποια να ερωτευτεί έναν μηχανόβιο είναι το πολύ σοβαρό και σχεδόν άλυτο πρόβλημα του τι θα φορέσει. Αν ξέρει ότι το αγόρι της θα έρθει να την πάρει με την μηχανή, τα πράγματα γίνονται τόσο απλά που απαγορεύονται τα φορέματα, οι φούστες και τα τακούνια.

Έρευνες έχουν δείξει πως το 90% των αντρών που έχουν μηχανή είναι πιστοί!