fbpx

Να γιατί οι ελεύθερες γυναίκες «κυνηγούν» κυρίως παντρεμένους!

Να γιατί οι ελεύθερες γυναίκες «κυνηγούν» κυρίως παντρεμένους!

Αν είσαι παντρεμένος ίσως θα έχεις προσέξει ότι η συμπάθεια προς το πρόσωπο σου των ελεύθερων γυναικών στη δουλειά σου, στο γυμναστήριο ή στις παρέες σου είναι κάτι περισσότερο από φιλική ή συναδελφική.

Αν νομίζεις ότι αυτό γίνεται επειδή είσαι απλώς όμορφος και έχεις ωραίο σώμα τότε είναι βαθιά γελασμένος. Ο κύριος λόγος είναι ότι είσαι παντρεμένος!

Οι single γυναίκες προτιμούν να κυνηγήσουν έναν άντρα που έχει σύντροφο και αυτό είναι το αποτέλεσμα έρευνας που έγινε στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν την έφαγες την απόρριψη μάθε γιατί δεν πρέπει να σε επηρεάσει

«Στις single γυναίκες αρέσουν περισσότερο οι άνδρες που είναι ήδη “πιασμένοι”, εξηγεί η επικεφαλής της έρευνας Μελίσα Μπέρκλεϊ από το πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα».

Ζήτησαν από φοιτητές και φοιτήτριες στο πανεπιστήμιο να επιλέξουν σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή τον ιδανικό σύντροφο. Άλλοι ήταν single κι άλλοι ήταν σε σχέση.

Οι ερευνητές είχαν συμπεριλάβει τη φωτογραφία του “Κύριου Τέλειου” και της “Κυρίας Τέλειας”…την ίδια φωτογραφία για όλες τις γυναίκες και αντιστοίχως την ίδια για όλους τους άνδρες.

Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακά στις single γυναίκες: όταν τους είπαν ότι ο “Κύριος Τέλειος” είναι μόνος, το 59% τον επέλεξε ως ιδανικό σύντροφο. Όταν όμως τους είπαν ότι είναι σε σχέση, 90% είπαν ότι με χαρά θα τον κυνηγούσαν. Οι γυναίκες που ήταν σε σχέση φάνηκε ότι έλκονται περισσότερο από single άνδρες.

Οι άνδρες πάντως δεν είχαν διαφορετική ανταπόκριση στην “Κυρία Τέλεια” είτε τους είχαν πει ότι είναι single είτε ότι είναι σε σχέση.

Όπως είπε η επικεφαλής της έρευνας οι single γυναίκες προτιμούν τους “πιασμένους” άντρες μάλλον επειδή θεωρούν ότι τους έχουν ήδη ελέγξει άλλες γυναίκες και τους βρήκαν ικανοποιητικούς ως συντρόφους, ενώ οι single άνδρες είναι…αγνώστου ποιότητος. Μία άλλη εξήγηση, σύμφωνα με την έρευνα, είναι ότι στις ανταγωνιστικές κοινωνίες, μία γυναίκα μπορεί να νιώσει μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση όταν πάρει τον σύντροφο μίας “αντίπαλης” γυναίκας.