fbpx

Να γιατί οι εμβολιασμένοι πρέπει να επιστρέψουν στη κανονικότητα!

Να γιατί οι εμβολιασμένοι πρέπει να επιστρέψουν στη κανονικότητα!

Ο καθένας που εμβολιάστηκε το έκανε για να προστατεύσει τον εαυτό του, την οικογένεια του και για να ξαναπάρει τη ζωή του πίσω, την κανονικότητα του!

Παράλληλα και σκεπτόμενος συλλογικά το έκανε για να επιστρέψει η χώρα στη κανονικότητα, να λειτουργήσουν οι δουλειές, να δουλέψει, να πληρωθεί, να πληρώσει, να αποταμιεύσει και να βάλει τη ζωή του σε μια κανονικότητα με στόχο να την κάνει συνεχώς καλύτερη. Με απλά λόγια να ζήσει γιατί γνωρίζει ότι είναι μέρος ενός συνόλου που λέγεται Ελλάδα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Διαμαρτύρονται οι αντιεμβολιαστές γιατί οι Foo Fighters τους απέκλεισαν από τις συναυλίες

 

Να μπορεί να εργαστεί ελεύθερα, να καλύψει τα χρέη του και να μην βλέπει τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους, να εξαντλούνται επειδή κάποιοι αποφασίζουν να μην κάνουν το λογικό, πιστεύοντας σε θεωρίες συνομωσίας ή απλώς επειδή είναι ανεύθυνοι!

Το έκανε για να αγκαλιάζει άφοβα τους δικούς του, τους γονείς του, τα παιδιά του, τους ανθρώπους που αγαπά!

Μπορεί η μετάλλαξη «Δέλτα» να αλλάξει τα δεδομένα στον παγκόσμιο υγειονομικό χάρτη του κορωνοϊού, μεταξύ αυτών και στη χώρα μας, αν δεν φτάσουμε τα επιθυμητά όρια εμβολιασμού.  Οι επιστήμονες όμως διαβεβαιώνουν ότι οι εμβολιασμένοι κατά της Covid 19 δεν διατρέχουν κίνδυνο! Τι θέλουμε λοιπόν για τη χώρα μας; Θέλουμε να γίνει έρμαιο της μετάλλαξης Δέλτα και να έχουμε ακόμα ένα lockdown με πολλούς νεκρούς συμπολίτες μας και μια οικονομία κατεστραμμένη;

Και επειδή είμαστε η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία πρέπει να σκεφτούμε τι είναι δημοκρατικό και τι όχι!

Είναι δημοκρατικό προνόμιο η ανευθυνότητα; Είναι δημοκρατικό προνόμιο η άγνοια; Είναι δημοκρατικό προνόμιο ο εγωισμός;

Όχι τίποτα απ΄ αυτά δεν είναι δημοκρατικό προνόμιο και αυτοί που τα επικαλούνται μόνο δημοκράτες δεν είναι.

Είναι γελοίο να βλέπεις το κράτος να θεσπίζει προνόμια για το λογικό και το αυτονόητο. Να απευθύνεται σε πολίτες που ψηφίζουν σα να είναι μωρά που πρέπει να τους δώσεις το γλειφιτζούρι για να δει ο γιατρός τις αμυγδαλές τους! Δεν είναι έτσι!

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης