fbpx

Να γιατί οι νέοι προτιμούν το στοματικό σεξ

Να γιατί οι νέοι προτιμούν το στοματικό σεξ

Στην εποχή της σεξουαλικής ασυδοσίας οι νέοι φαίνεται ότι έχουν …θεματάκια  καθώς η σεξουαλική δραστηριότητα υπολείπεται έναντι των παλαιότερων εποχών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 tips για να κάνεις το sex …πικάντικο αν βαρέθηκες τα ίδια και τα …ίδια

Μοιάζει εξωπραγματικό αλλά -τελικά- δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Στην εποχή που βρίσκεις ό τι θέλεις (σχετικό βέβαια)  με ευκολία λόγω ίντερνετ, το σεξ δεν κυριαρχεί στην… πραγματική ζωή μας. Ειδικά στους νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν εξοικείωση με το  …σπορ  καθώς μυούνται -έτσι ή αλλιώς- σε μικρή ηλικία.

 

 

Εκθεση Αμερικανών επιστημόνων διαπιστώνει ότι το 15% των ατόμων από 20-24 ετών δεν έχει σεξουαλικές επαφές από τα 18 χρόνια και μετά. Κοινώς  μιλάμε για …παρθένες  ηλικίες.

Συγκριτικά με εκείνους που γεννήθηκαν στη δεκαετία του ΄70 οι οποίοι ανέφεραν ποσοστό αποχής στο 11″,”5% όταν είχαν την ίδια ηλικία (20-24)  ενώ το ποσοστό μειώνεται περισσότερο σε εκείνους που γεννήθηκαν τη δεκαετία του  ’60.

 

 

Η πιο πιθανή εξήγηση για το ότι οι πιτσιρικάδες αργούν να εισέλθουν στη σεξουαλική τους ζωή είναι η οικονομική κρίση που ξέσπασε το 2008 όπως αναφέρουν οι ερευνητές.

Κι αυτό γιατί οι νέοι ζουν με τους γονείς τους άρα δεν έχουν ελεύθερο πεδίο δράσης στο σπίτι. Λογικό ως ένα βαθμό αλλά …too much θα ισχυριστούν κάποιοι.

Πάντως  οι 20άρηδες δεν είναι τελείως αγνοί  όπως φαίνεται  μιας και προτιμούν το στοματικό σεξ. Ωστόσο στο… μενού δεν περιλαμβάνεται η σεξουαλική επαφή.