fbpx

Να γιατί πάντα θα πρέπει να σου αρέσει το φαγητό της!

Να γιατί πάντα θα πρέπει να σου αρέσει το φαγητό της!

Είναι δυνατόν να μην σου αρέσει το φαγητό που μαγειρεύει εκείνη για σένα; Σε καμία περίπτωση! Πάντα πρέπει να σου αρέσει και εξηγούμε!

Αν δεν θέλεις λοιπόν να σου χαλάσει η διάθεση όταν εκείνη έχει μαγειρέψει καλό είναι να τρως όλο το φαγητό που έχει μαγειρέψει εκείνη. Οι γυναίκες είναι ευαίσθητα πλάσματα μάλιστα όταν αγαπάνε και θέλουν να ευχαριστήσουν τον καλό του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα κολακευτικά λόγια που κάθε γυναίκα θέλει να της λες !

 

Βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό να είναι και βραβευμένοι σεφ! Επομένως πρέπει να δικαιολογείς τα λάθη ειδικά όταν έχεις σχέση και συζητείτε ή όταν είσαι φρεσκοπαντρεμένος!

Τι κάνεις λοιπόν;

Πολύ απλά τίποτα. Τρως και περιμένεις από εκείνη να σε ρωτήσει αν σου αρέσει. Αν σε ρωτήσει απλώς, απαντάς και εσύ απλά: Ναι ήταν ωραίο αγάπη μου.

Αν όμως έχει ενοχές (γιατί συνήθως ξέρουν τι δεν έχουν κάνει καλά) τότε μπορεί να σε ρωτήσει με κατάφαση: «Μάλλον δεν σου άρεσε το φαγητό»!

Σε αυτή την περίπτωση δεν θα πεις κατευθείαν ότι δεν σου άρεσε. Θα πεις απλά ότι «καλό ήταν αλλά…» αλλά μάλλον του έλειπε εκείνο ή το άλλο!

Μετά από αυτό να είσαι προετοιμασμένος για το φιλάκι της παρηγοριάς και αν είσαι τυχερός ίσως ακολουθήσει και το σεξάκι της …παρηγοριάς για την μαγειρική της!