fbpx

Να γιατί πρέπει να έχεις πάντα περιποιημένα άκρα – 5 tips για να το πετύχεις

Να γιατί πρέπει να έχεις πάντα περιποιημένα άκρα – 5 tips για να το πετύχεις

Τα χέρια και τα πόδια δεν πρέπει απλά και μόνο να τα γυμνάζεις αλλά και να τα προσέχεις. Ο λόγος είναι απλός: Οι γυναίκες λατρεύουν τα περιποιημένα άκρα των αντρών, δηλαδή τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα τέσσερα λάθη που μπορεί να κάνεις στην περιποίηση σου

 

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν προσέχουν τα δάχτυλα τους και πολλές φορές αυτό γίνεται αιτία να χαλάσει κάθε ερωτική διάθεση ειδικά όταν είσαι με μια καινούργια.

Από την άλλη τα περιποιημένα άκρα είναι υγεία και καθαριότητα.

Δες πως θα πετύχεις να έχεις περιποιημένα άκρα:

  1. Πάρε σύνεργα…

Ένα ειδικό ψαλιδάκι, μια λίμα, μια ελαφρόπετρα, μια ενυδατική κρέμα, ένα αντισηπτικό διάλυμα, ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι και λίγη ώρα διαθέσιμη είναι ότι σου χρειάζεται για να το πετύχεις.

  1. Κάνε ποδόλουτρο

Περισσότερο από τα χέρια τα πόδια είναι εκείνα που τραβάνε μεγάλο ζόρι και εκείνα που  αφήνουμε παραμελημένα. Ένα δεκάλεπτο ποδόλουτρο κάθε βράδυ και με ένα μασαζάκι στο πέλμα τα περιποιείται και σε ξεκουράζει.

  1. Κόβε τα νύχια

Ειδικά στα πόδια πολλοί είναι εκείνοι που ξεχνάνε να τα κόψουν. Χρησιμοποίησε το ψαλιδάκι και κόβε τα μόλις μεγαλώσουν. Με μια λίμα περιποιήσου τα.

  1. Σκουπίσου καλά

Κάτι που πολλοί ξεχνάνε μετά το μπάνιο είναι ότι δεν σκουπίζουν με την πετσέτα, δεν στεγνώνουν δηλαδή, ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών με αποτέλεσμα να μένει υγρασία. Είναι σημείο όπου είθισται να στήνουν πάρτι τα βακτήρια

  1. Πάνε σε ειδικούς κάποιες φορές

Όσο και καλά και να περιποιείσαι τα άκρα σου, ένας ειδικός το κάνει καλύτερα. Πάνε σε τακτικά χρονικά διαστήματα σε κάποιο ινστιτούτο να σε περιποιηθούν.