fbpx

Να γιατί πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα σε ένα τρίο με μια γυναίκα !

Να γιατί πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα σε ένα τρίο με μια γυναίκα !

Ένα τρίο μπορεί να κολλήσει ανά πάσα στιγμή και να είσαι με τον κολλητό σου, έχει καλώς, τον ξέρεις και σε ξέρει… πιθανών καλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η ηλικία που σε κάνει top στο κρεβάτι

 

Αν όμως ο άλλος είναι άγνωστος σε σένα και γνωστός σε εκείνη; Η ακόμα πιο ενδιαφέρον, αν όλοι είστε άγνωστοι μεταξύ σας και γνωριστείτε …καλά στο τρίο;

Όπως και να κάτσει η φάση το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα και χωρίς ενοχές σύμφωνα με τον καθηγητή Ράιαν Σκόατ από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ που θεωρείται “γκουρού” στο “τρίο”.

Ο καθηγητής λοιπόν σήτησε από τους φοιτητές του να καταγράψουν τις εμπειρίες τους από τα “ερωτικά τρίγωνα” που είχαν κάνει και ιδού τα αποτελέσματα:

Ο Βρετανός επιστήμονας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μικρή σωματική αλληλεπίδραση μεταξύ των ανδρών κατά τη διάρκεια του “ερωτικού τριγώνου”.

 

 

Οι περισσότεροι άνδρες ανέφεραν δηλαδή ότι, αυτές οι ερωτικές συναντήσεις είναι ένας τρόπος για να συσφίξουν τις σχέσεις με τους φίλους τους και μόνο…

Ο Βρετανός κοινωνιολόγος διαπίστωσε επίσης ότι, οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν υποτιμημένες και μόνο από τη σκέψη ενός “τρίο” με δύο άντρες και μία γυναίκα.

Ο καθηγητής από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ έχει μελετήσει για αρκετούς μήνες τις εμπειρίες των φοιτητών. Οι γυναίκες δήλωσαν ότι νιώθουν υποτιμημένες όταν οι δύο άντρες που βρίσκονται στο κρεβάτι τους ασχολούνται μαζί τους. Δεν ισχύει όμως το ίδιο όταν οι δύο άνδρες ερωτοτροπούν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με την έρευνα του Σκόατ, η αποδοχή της ομοφυλοφιλίας αλλά και τα “bromances” – οι στενές σχέσεις μεταξύ δύο φίλων-οδηγούν και ενισχύουν τα “ερωτικά τρίγωνα”.

Όπως υποστηρίζει ο Βρετανός καθηγητής,”τα δύο αρσενικά έχουν μεταξύ τους μία ημι-σεξουαλική σχέση ενώ ταυτόχρονα έχουν σεξουαλική επαφή με γυναίκα”.

 

 

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Daily Mail”, η αύξηση των bromances – στενών σχέσεων με φίλους- και η παρακμή της ομοφοβίας στις δυτικές κοινωνίες συνέβαλε στη μεγαλύτερη αποδοχή των ερωτικών “τριγώνων”.

“To γεγονός αυτό επιτρέπει στους νεαρούς άνδρες να κάνουν σεξ με άλλους άνδρες χωρίς να αμφισβητούν τη σεξουαλικότητά τους. Η τάση αυτή δείχνει ότι οι σύγχρονοι άντρες είναι πιο άνετοι με τους άνδρες που είναι φίλοι τους”, επισημαίνει.