fbpx

Να γιατί τα μάτια είναι εκείνα που …ρυθμίζουν το πάθος στο σεξ

Να γιατί τα μάτια είναι εκείνα που …ρυθμίζουν το πάθος στο σεξ

Τα μάτια πάντα ήταν το κλειδί για όλες τις απαντήσεις. Σε καταστάσεις που δε βρίσκεις άκρη, τα μάτια πάντα σου δίνουν την απάντηση. Πέρα όμως από καταστάσεις διλημμάτων ή αναζήτησης απαντήσεων, τα μάτια εκτός από απαντήσεις δίνουν και ικανοποίηση. Όχι πνευματική αλλά σαρκική.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως το σεξ σου δείχνει ότι η σχέση σας είναι πλέον …φιλική!

 

Κάποιες φορές που είσαι γυμνός στο κρεβάτι και προσπαθείς να ικανοποιηθείς μόνος σου, αυτό που λείπει απ’ την κορύφωση είναι η οπτική επαφή. Αργείς να έρθεις σ’ οργασμό όσο καλά κι αν ξέρεις τι χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις, γιατί λείπουν απέναντί σου δυο μάτια να σε καρφώνουν.

Ολόκληρο το πρόσωπο εκείνη τη στιγμή είναι σαν να έχει φωνή και να σου λέει τι και πώς το θέλει.

Τα μάτια πρώτα σου εξηγούν ανοιγοκλείνοντας τι θέλει παραπάνω, τι την κάνει να ριγεί και τι την ξετινάζει από καύλα.

Τα μάτια και οι εκφράσεις του προσώπου λειτουργούν ως διεγερτικά μέσα κατά έναν πολύ ανεξήγητο τρόπο. Μπορεί την ώρα της επαφής, με το που σε κοιτάξει, εσύ να τελειώσεις. Μ’ ένα και μόνο βλέμμα μπορεί να της κάνεις τον οργασμό παιχνιδάκι!

Με την οπτική επαφή πολλοί άνθρωποι διεγείρονται πιο πολύ κι απ’ τα προκαταρκτικά. Το πρόσωπο, οι εκφράσεις, το βλέμμα, οι αντιδράσεις, σου επιβεβαιώνουν ότι είναι δικός σου αυτός ο άνθρωπος που ανταλλάσετε οργασμούς

Μετά το σεξ, αντικρίζοντας την βλέπεις τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο που ξέρεις ότι πριν λίγο ήταν αυτά που μεταμορφώθηκαν σε καύλα μόνο για ‘σένα. Αυτό αρκεί για να νιώσεις μοναδικός.

Αυτό λοιπόν κάνουν τα μάτια ή αλλιώς οι ματιές που αναπόφευκτα ανταλλάσουμε με τον άνθρωπο μας!