fbpx

Να γιατί το κούρεμα buzz cut πρέπει να το κάνει ο κάθε άντρας έστω μια φορά!

Να γιατί το κούρεμα buzz cut πρέπει να το κάνει ο κάθε άντρας έστω μια φορά!

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πρακτικά ανδρικά κουρέματα. Δε χρειάζεται να κάνεις πολύ δουλειά μαζί τους παρά μόνο να φρεσκάρεις το κούρεμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα έχεις τα μαλλιά στο κεφάλι σου

Είναι σέξι και αρρενωπά. Δε ταιριάζουν σε όλους, κυρίως αναδεικνύουν οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα. Εαν έχεις πολλές γωνίες στο πρόσωπο ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις ένα κούρεμα όχι τόσο αυστηρό και ”αιχμηρό”.

 

Military Buzz Cut

Το κούρεμα των νεοσύλλεκτων. Η πιο κοντή version του κοντοκουρεμένου, ένα βήμα πριν το ξυρισμένο κεφάλι. Είναι τέλειο για oval σχήματα προσώπου.

Η αμέσως επόμενη εκδοχή σε μήκος. Στη πραγματικότητα είναι ένα σχεδόν ξυρισμένο, περιμετρικά, κεφάλι με περισσότερη ελευθερία στην κορυφή του κεφαλιού. Αυτή η επιλογή ανήκει σε εκείνους που δεν τολμούν το ολότελα κοντοκουρεμένο look.

Στην επόμενη επιλογή η κουρευτική μηχανή κουρεύει στο νούμερο 1. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι αυτό το μήκος για να διατηρηθεί όμορφο χρειάζεται συνεχή συντήρηση, ειδικά εάν πρόκειται για μαλλιά που μεγαλώνουν γρήγορα.

Θα πρέπει να είσαι πολύ εξοικειωμένος και άνετος με την εικόνα σου για να τολμήσεις αυτόν τον συνδυασμό. Δεν θα πρέπει να είναι ατημέλητο κανένα μέρος στο κεφάλι ή στο πρόσωπο σου. Καλο-κοντοκουρεμένα μαλλιά και μούσι που θέλουν πολύ δουλειά αλλά θα σε ανταμείψουν με πολλές επιτυχίες.