fbpx

Να γιατί το μυστικό για καλύτερο σεξ είναι στη …κουζίνα της!

Να γιατί το μυστικό για καλύτερο σεξ είναι στη …κουζίνα της!

Αν είσαι από εκείνους που δοκιμάζεις να κάνεις σεξ σε όλους τους χώρους του σπιτιού δες γιατί το σεξ στη κουζίνα της είναι το καλύτερο.

Εάνμέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει στην κουζίνα, διάβασε παρακάτω μερικά… μυστικά που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης μέσα στην …έδρα της!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν θες να το κάνεις πάνω μια φορά …μάθε τι πρέπει να προσέχεις!

 

Το σίγουρο είναι ότι όταν εκείνη μαγειρεύει η απλώς ασχολείται στη κουζίνα της είναι ντυμένη πρόχειρα. Ίσως να φοράει και ποδιά το βασικό εξάρτημα της καλής μαγείρισσας!

Δες τι πρέπει να κάνεις για να απολαύσεις τη στιγμή της …εφόδου στη κουζίνα της:

 

  • Εκμεταλλεύσου τους πάγκους

Η καλύτερη επιφάνεια για να έρθετε πιο κοντά. Βολεύει για να εφαρμόσεις διάφορες στάσεις! Μπορείς να την καθίσεις επάνω στο πάγκο είτε εσύ να ακουμπήσεις με τους αγκώνες σου και εκείνη να …παίξει μαζί σου! Ακόμα μπορείς να την έχεις με πρόσωπο στον πάγκο!

 

  • Στο τραπέζι

Κλασική φαντασίωση και ιδανικό έπιπλο για να ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Ξάπλωσε την ανάσκελα ή γείρε επάνω της και αυτοσχεδιάσε!

 

  • Στην καρέκλα

Εάν είσαι φαν της συγκεκριμένης στάσης κάτσε σε μια από τις καρέκλες της κουζίνας και βάλε την να καθίσει πάνω σου! Τα υπόλοιπα τα ξέρεις, όπως τα ξέρει και εκείνη!