fbpx

Να γιατί το χάσατε το «τρίο» με τον κολλητό! Μάθε τι την έκανε να …φύγει!

Να γιατί το χάσατε το «τρίο» με τον κολλητό! Μάθε τι την έκανε να …φύγει!

Έπαιξε παιχνίδι στη πισίνα… στη παραλία… δεν έχει σημασία! Εσύ με τον κολλητό εκείνη με τις φίλες της και έκανε παιχνίδι!

Ξέρεις ότι είναι δύσκολο να …ξεμοναχιάσεις γυναίκα από γυναικοπαρέα! Κι όμως το έκανες ή μάλλον το κάνατε και στο μυαλό σας έμεινε η εντύπωση ότι θα καταλήξετε σε ένα ωραίο «τρίο» που όμως δεν έγινε ποτέ και μείνατε με τις… στο χέρι που λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις.,

Τι έφταιξε; Τι κάνατε λάθος;,

Το σίγουρο είναι ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μπορεί εκείνη απλά να σας έπαιζε για να κάνει το κομμάτι στις κολλητές της και μετά να γελούσαν όλο το βράδυ! Δεν το ξέρεις και δεν θα το μάθεις ποτέ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό το καλοκαίρι έτσι θα κάνεις την …ερωτική διαφορά!

 

Μπορεί πολλά, όμως σε γενικές γραμμές η ευθύνη είναι κυρίως δική σου και του κολλητού σου και ο λόγος είναι απλός, ότι το τρίο είναι γενικά σπάνια φάση και εξιτάρει το μυαλό του κάθε άντρα! Στριφογυρίζει συνεχώς ένα τρίο στο κρεβάτι, αλλά μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μοναδικός.

Σύμφωνα με δύο καναδικές έρευνες οι περισσότεροι άντρες ανά τον κόσμοι θέλουν απεγνωσμένα να κάνουν τρίο με διάφορες συνθέσεις, είτε με δύο γυναίκες, είτε με μια και έναν φίλο τους ή ακόμα και άγνωστο και εδώ είναι το πρόβλημα!

Η μια έρευνα στον Καναδά, επικεντρώθηκε στην στάση των σύγχρονων ανθρώπων στην σεξουαλική συνεύρεση με δύο άτομα του αντίθετου φύλου. Δηλαδή το πώς βλέπουν οι γυναίκες το σεξ με δύο άντρες ταυτόχρονα  και πώς βλέπουν οι άντρες το σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα . Δυστυχώς όμως δεν συγκεντρώθηκαν στοιχεία για την στάση των συμμετεχόντων, όταν θα ήταν οι ίδιοι το ένα από τα δύο άτομα ίδιου φύλου στην σεξουαλική αυτή συνεύρεση.

Όμως άλλη μια Καναδική μελέτη ήρθε να συμπληρώσει και αυτό το κενό. Έχουμε, πλέον, επαρκή δεδομένα σχετικά με το ενδιαφέρον και την εμπειρία των ανδρών και των γυναικών σε τρίο στο κρεβάτι, ανεξάρτητα από το ποιον… ρόλο έχει ο καθένας ανά περίσταση.

Σε αυτήν την μελέτη, οι επικεφαλής συγγραφείς Ashley Thompson και Sandra Byers συγκέντρωσαν στοιχεία από τις απαντήσεις 274 ετεροφυλόφιλων σπουδαστών (74% γυναίκες) τυπικής ηλικίας (18-24 ετών, με μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη) από ένα μεσαίου μεγέθους καναδικό πανεπιστήμιο. Οι συμμετέχοντες ήταν από εισαγωγικά μαθήματα Ψυχολογίας, ή μέσω διαφημίσεων σε ενημερωτικό έντυπο προς τους φοιτητές. Η ανώνυμη ηλεκτρονική έρευνα αφορούσε το πώς έκριναν οι συμμετέχοντες ένα τρίο στο κρεβάτι, που περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα μέλος από το κάθε φύλο.

Συνολικά, φαίνεται ότι το τρίο δεν είναι ασυνήθιστο, ούτε και θεωρείται άκρως απαράδεκτο ως σεξουαλική πράξη, αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα επικρατούσα, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο δείγμα φοιτητών, στην συγκεκριμένη χώρα. Το ενδιαφέρον των περισσότερων ανθρώπων σε τέτοια σενάρια ήταν ανέκαθεν αρκετά χαμηλό, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν να είναι ανοιχτοί σε αυτό, μόνο αν παρουσιαζόταν “η κατάλληλη ευκαιρία”, αλλά και ότι δεν έχουν αρκετά… κίνητρα να το επιδιώξουν ενεργά.

Σε σύγκριση με τις γυναίκες, οι άντρες είναι περισσότερο δεκτικοί στο τρίο γενικότερα, και περισσότερο ενδιαφερόμενοι -και έμπειροι;- στο σενάριο ΑΓΓ ειδικότερα.

Αυτές οι διαφορές μεταξύ των φύλων είναι εντυπωσιακές, αλλά δεν προκαλούν έκπληξη. Οι άνδρες είναι γενικά πιο σεξουαλικά περιπετειώδεις και αποδέχονται το μη παραδοσιακό σεξ σε όλες τις μορφές του σε σύγκριση με τις γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, ένα τρίο με δύο γυναίκες είναι η “απόλυτη φαντασίωση” πολλών ετεροφυλόφιλων ανδρών, αν και η έρευνα δείχνει ότι αυτό ισχύει μόνο αν πρόκειται για ένα “ιδανικό” για εκείνους ζευγάρι γυναικών στο κρεβάτι τους. Το καθεαυτό τρίο δεν ελκύει το ίδιο μια ετεροφυλόφιλη γυναίκα, πέρα από έναν γενικό ενθουσιασμό που θα της επέτρεπε να συμμετάσχει σε σενάριο ομαδικού σεξ, αλλά, όπως και οι άντρες, μόνο σε πολύ ειδικές συνθήκες… συμμετεχόντων.

Εκεί που δεν υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο φύλων ήταν στο σενάριο του τρίο μεταξύ μιας γυναίκας και δύο αντρών.

Από την μια πλευρά, ίσως φανταστείτε ότι οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες θα πρέπει να είναι σε αυτό το σενάριο περισσότερο δεκτικές από τους ετεροφυλόφιλους άνδρες, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής όχι ενός, αλλά δύο αντρών. Οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες πρέπει να αντιμετωπίσουν την βαθιά ριζωμένη στην κουλτούρα τους αποστροφή στην ομοφυλοφιλία (στην… πράξη, δηλαδή στο κρεβάτι και όχι στην θεωρία, δηλαδή ως γενικότερη κοινωνική θέση), ότι θα υπάρχει ένας άλλος γυμνός άνδρας μαζί τους στο ίδιο κρεβάτι. Από την άλλη πλευρά, όμως, ένα τρίο με δύο άνδρες είναι πολύ περισσότερο ένα κοινωνικό ταμπού για τις γυναίκες από ό,τι είναι ένα τρίο με δύο γυναίκες για τους άνδρες.

Οι κοινωνικές προσταγές θέλουν τα “καλά” κορίτσια να μην επιθυμούν ούτε καν το περιστασιακό σεξ με ακόμη και έναν άντρα, πόσο μάλλον με δύο.

Το σενάριο αυτό φέρνει επίσης κάθε είδους σωματική ανασφάλεια και ανησυχία στη δυναμική εξουσίας που μπορεί να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται άβολα, ανησυχίες που δεν αντιμετωπίζουν κατ’ ανάγκη οι άνδρες στο σενάριο ένας άντρας με δύο γυναίκες.

Την επόμενη φορά λοιπόν πάρτε το χαλαρά και όχι με πίεση και ίσως να έχετε επιτυχία!