fbpx

Να γιατί όσοι αθλούνται είναι ήρεμοι στη δουλειά τους!

Να γιατί όσοι αθλούνται είναι ήρεμοι στη δουλειά τους!

Η δουλειά του καθενός έχει και το αντίστοιχο άγχος. Το άγχος όμως είναι αυτό που δεν σε βοηθάει να αποδίδεις και έτσι να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση για το Άγχος και την Κατάθλιψη ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε το στρες είναι η σωματική άσκηση.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Aν δέχεσαι bullying στη δουλειά σου μάθε πως θα αντιδράσεις

 

Πρόκειται για τον πιο εγγυημένο τρόπο να εκτονώσετε τον θυμό σας, να συμβάλλετε ταυτόχρονα στην καλή σας φυσική κατάσταση, αλλά και να αποσπάσετε την προσοχή σας από όσα σας απασχολούν και αυτό κάνουν όσοι αθλούνται.

Φρόντισε λοιπόν να κάνεις προπόνηση 5 ημέρες την εβδομάδα τουλάχιστον για 30 λεπτά κάθε μέρα. Φροντίστε να κάνετε συχνές και τακτικές ασκήσεις, ακόμα και σε μικρές δόσεις, αντί να κάθεστε σχεδόν σε αδράνεια κατά τον ελεύθερό σας χρόνο. Το περπάτημα, το τρέξιμο και η ποδηλασία είναι οι καλύτερες λύσεις.

Κατά τα άλλα αν σου τσιτώσουν τα νεύρα τότε:

  • Βγες για λίγο έξω. Βάλε τα ακουστικά στα αυτιά και άκου την αγαπημένη σου μουσική και μετά μπες ξανά μέσα να αντιμετωπίσεις τα θηρία.
  • Πάρε τον χρόνο σου. Ενημέρωσε τους συναδέλφους σου ότι θα απαντήσεις σε μερικά λεπτά. Πάρε βαθιές ανάσες και συγκεντρώσου.