fbpx

Να γιατί όταν παραγγέλνεις σκέτο τον καφέ σου είσαι ένας …αδικημένος!

Να γιατί όταν παραγγέλνεις σκέτο τον καφέ σου είσαι ένας …αδικημένος!

Αν είσαι από εκείνους που πίνουν σκέτο τον καφέ τους και φυσικά τον παραγγέλνουν σκέτο, τότε είσαι από τους πιο αδικημένους απ΄  όλους τους άλλους!

Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την τιμή του προϊόντος! Θα μας πείτε βέβαια στις δεκάρες θα κολλήσουμε, όμως δεν είναι έτσι, αφού δεκαράκι… δεκαράκι μαζεύονται!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο καφές που πίνεις μαρτυράει τον χαρακτήρα σου!

 

Ένας που πίνει γλυκό καφέ με γάλα πληρώνει το ίδιο με σένα που πίνεις σκέτο, δηλαδή για έναν καφέ που έχει δύο συστατικά (νερό και καφέ) πληρώνεις το ίδιο με έναν άλλο που παίρνει καφέ με τέσσερα συστατικά (ζάχαρη και γάλα)!

Και όπως είναι φυσικό την τελική τιμή του κάθε καφέ διαμορφώνει το κοστολόγιο. Πόσο κάνει το νερό. Πόσο η μερίδα του καφέ. Πόσο η μερίδα της ζάχαρης. Πόσο η μερίδα του γάλακτος. Επομένως αν το κάθε μαγαζί δεν μπαίνει μέσα από τους καφέδες με τέσσερα υλικά τότε από εκείνους που πίνουν καφέ με δύο υλικά, παίρνει περισσότερα.

Αν λοιπόν υποθετικά στα δύο ευρώ η διαφορά είναι 30 λεπτά, εσύ που πίνεις πέντε καφέδες την ημέρα σκέτους τότε επιβαρύνεσαι με 1,5 ευρώ κάθε μέρα, δηλαδή στις πέντε μέρες 7.5 ευρώ τουλάχιστον!

Έτσι λοιπόν όσοι πίνουν σκέτο τον καφέ τους τότε είναι σίγουρα οι πιο αδικημένοι από όλους τους άλλους!