fbpx

Να τι δεν πρέπει να κάνεις με τη μηχανή σου αν θες να …ξεδώσεις από τα …νεύρα σου!

Να τι δεν πρέπει να κάνεις με τη μηχανή σου αν θες να …ξεδώσεις από τα …νεύρα σου!

Η  παραμονή πολλές ώρες στο σπίτι δεν είναι και το καλύτερο. Ακόμα και να δουλεύεις, σπίτι δουλειά, δουλειά… σπίτι, είναι μια δύσκολη κατάσταση και αν έχεις και τις τριβές που προκαλεί ο εγκλεισμός στο σπίτι με την καλή σου, τότε σίγουρα θα θέλεις να ξεδώσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αποφύγεις τις παγίδες του lockdown που απειλούν την μπαταρία της μηχανή σου

 

Αν είσαι single, το θέμα είναι διαφορετικό από το να είσαι παντρεμένος ή να συζείς με τη κοπέλα σου ή γενικότερα!

Στην πρώτη περίπτωση του single ατόμου είναι η μοναξιά! Μια κατάσταση που ίσως στη …δώσει και πάρεις τη μηχανή σου για μια βόλτα να ξεδώσεις. Έτσι απλά και χαλαρά ίσως και με καμιά… καλή γκαζιά, αλλά ήρεμα γενικότερα!

Η δεύτερη περίπτωση, δηλαδή όταν είσαι παντρεμένος ή σε σχέση, είναι που εγκυμονεί κινδύνους και έχει να κάνει με τα νεύρα, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο συνεχής εγκλεισμός στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει ένταση ανάμεσα σας!

Αν λοιπόν για τον οποίο λόγο έχεις τσακωθεί με την καλή σου και θες να ξεδώσεις, μια βόλτα με τη μηχανή μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, αν δεν μπορείς να την οδηγήσεις ήρεμα!

Βέβαια μπορείς να αντικρούσεις αυτό το επιχείρημα λέγοντας ότι όταν έχεις νεύρα η βόλτα με τη μηχανή σε κάνει να χαλαρώσεις. Είναι κάτι που μπορεί πράγματι να συμβαίνει αν είσαι άτομο που έχεις εγκράτεια σαν χαρακτήρας και κυρίως στην οδήγηση.

Αν λοιπόν η μηχανή είναι το χαλαρωτικό σου και νομίζεις ότι μπορείς να την οδηγήσεις χωρίς να …εκτονωθείς στα γκάζια και στις σούζες τότε η βόλτα θα σε ηρεμήσει.

Αν όμως έχεις τόσα πολλά νεύρα και νιώθεις ότι θες να καβαλήσεις το μωρό σου και να φύγεις σα να εκκινείς έναν φανταστικό αγώνα MotoGP όχι φυσικά σε πίστα αλλά στους δημόσιους δρόμους, έτσι για να χαλαρώσεις, τότε καλό είναι να την αφήσεις και να περπατήσεις μέχρι να ηρεμήσεις!

Είναι σίγουρο ότι ούτε στον εαυτό σου θέλεις να κάνεις κακό και φυσικά ούτε στη μοτοσικλέτα σου, που άλλωστε δεν σου φταίει σε τίποτα!