fbpx

Να τι ενοχλεί τους ταγμένους κονδυλοφόρους και χτυπούν Τσαλίκη και ΝΟΘ – Το νέο χτύπημα!

Να τι ενοχλεί τους ταγμένους κονδυλοφόρους και χτυπούν Τσαλίκη και ΝΟΘ – Το νέο χτύπημα!

Μια ανάσα πριν τις εκλογές σε ΕΙΟ και ΕΚΟΦΝΣ  ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ο πιο ιστορικός της πόλης και από τους ιστορικότερους της χώρας, δέχεται μια ακόμα επίθεση ταγμένων κονδυλοφόρων με στόχο και πάλι τον πρόεδρο του, Λάζαρο Τσαλίκη!

Και αυτή δεν είναι η πρώτη αλλά ούτε και η μοναδική επίθεση από τότε που ο Λάζαρος Τσαλίκης έθεσε υποψηφιότητα για τη προεδρία της ΕΙΟ, μόνο που αυτή τη φορά η επίθεση έχει να κάνει με άλλο άθλημα και αφορμή ένα εσωτερικό θέμα του ΝΟΘ που κατά τους ταγμένους κονδυλοφόρους: «θα διαλύσει το τμήμα κωπηλασίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μπορεί ο Τσαλίκης να αποκαταστήσει την πληγωμένη τιμή της ιστιοπλοΐας; Μάθε την απάντηση!

 

Και σύμφωνα με τους ταγμένους κονδυλοφόρους αφού δεν διαλύθηκε το τμήμα ιστιοπλοΐας, που θα διέλυε ο Τσαλίκης. Δεν διαλύθηκε ο όμιλος ολόκληρος που θα διέλυε ο Τσαλίκης  σκέφτηκαν και έγραψαν ότι θα διαλυθεί το τμήμα κωπηλασίας επειδή παραιτήθηκε ο έφορος του, Κώστας Αθανασόπουλος και μαζί του αποχωρούν σύμφωνα με δήλωση τους και δύο αθλήτριες!

Και γιατί παραιτήθηκε ο έφορος κωπηλασίας; Επειδή ο ΝΟΘ πρότεινε για την προεδρία της ΕΚΟΦΝΣ τον παλιό πρωταθλητή και μέλος του, Γιάννη Βράμπα! Και μαζί με τον έφορο παρεξηγήθηκαν και οι δύο αθλήτριες, οι αδερφές Κυρίδου και έφυγαν και αυτές ή λένε ότι θα φύγουν!!!

Όμως γιατί το θέμα έγινε μείζον; Γιατί ξαφνικά όταν φεύγει ο έφορος και ίσως δύο αθλήτριες να διαλύεται ένα τμήμα που αριθμεί 60 αθλητές και μια ακαδημία; Ένα τμήμα που είναι δεμένο, έχει μόνο διακρίσεις με τελευταία πέρσι που ο ΝΟΘ ανακηρύχθηκε πολυνίκης στο πανελλήνιο;

Πως μπορεί να διαλυθεί η κωπηλασία του ΝΟΘ όταν τη θέση του εφόρου καλύπτει το μέλος του δ.σ. και μέχρι πρότινος βοηθός εφόρου Μάκης Γκιουζέλης που είναι επίσης παλιός πρωταθλητής του ομίλου;

Φυσικά και το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΘ δεν πρόκειται να διαλυθεί, όπως δεν διαλύθηκε και το τμήμα ιστιοπλοΐας και …ολόκληρος ο όμιλος!!! Και αυτό είναι που ενοχλεί τους ταγμένους κονδυλοφόρους που έγραφαν τα περισπούδαστα άρθρα περί διάλυσης του ΝΟΘ.

Τους ενοχλεί φαίνεται που ο ΝΟΘ είναι ενιαίος και δυνατός. Τους ενοχλεί που ο ΝΟΘ με πρόεδρο τον Τσαλίκη έχει όχι μόνο νίκες σε όλα τα επίπεδα αλλά και τακτοποιημένα οικονομικά, παρά την κρίση!

Τους ενοχλεί τους ταγμένους κονδυλοφόρους η επί χρόνια χρηστή διοίκηση του ΝΟΘ από τον Λάζαρο Τσαλίκη, επειδή προφανώς δεν θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην ηγεσία της ΕΙΟ.

 

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης