fbpx

Να τι κάνεις για να μην …σκάσεις όσο περιμένεις να ετοιμαστεί!

Να τι κάνεις για να μην …σκάσεις όσο περιμένεις να ετοιμαστεί!

Το καταλαβαίνουμε πως οι γυναίκες χρειάζονται τον χρόνο τους. Όπως καταλαβαίνουμε και ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα να καθυστερήσει να ετοιμαστεί, όμως γι αυτές είναι …έμφυτο!

Σε λογικά πλαίσια πάντα γιατί είναι άλλο να την περιμένεις 15 με 20 λεπτά και άλλο 1 ώρα χαζεύοντας την τηλεόραση και βάζοντας στοίχημα με τον εαυτό σου πότε θα ετοιμαστεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Όλη μέρα μαζί; Δες πως μπορείς να δουλεύεις με τη γυναίκα σου!

 

Τελικά είναι σπαστικό ρε παιδί μου και σίγουρα σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και επειδή δεν είναι καλό να πάθεις …εγκεφαλικό δες τι μπορείς να κάνεις όσο την περιμένεις:

 

Ασχολήσου με το κινητό σου

Βγες απ’ το messenger και παίξε κανά παιχνίδι ή χάζεψε κανά site. Όταν είσαι στα όπα σου, χάζεψε και κανά Instagram, αλλά με πρόσοχή τα likes (έχουν μάτια παντού).

 

Διαλογίσου με τον …τοίχο

Έχει διαπιστωθεί ότι 30 λεπτά κοιτάγματος ενός λευκού ή ροζ τοίχου, μειώνει 20% την πιθανότητα να διατηρήσεις τα λογικά σου! Χάζευε λοιπόν τον τοίχο και …διαλογίσου!

 

Πώς να μην σε …πάρει ο ύπνος!

Είναι αγένεια να σε πάρει ο ύπνος, οπότε ανά δυο λεπτά καλά θα είναι να τσιμπάς τον εαυτό σου, ώστε να διατηρείσαι ξύπνιος και ακμαίος. Νερό στο πρόσωπο ή σύντομος βηματισμός στον διάδρομο, ίσως βοηθήσουν επιπλέον.

 

Χαϊδολόγησε λάγνα το μούσι σου, αν έχεις αλλιώς το πηγούνι!

Ντάξει, όχι απαραίτητα λάγνα, αλλά λίγο χάιδεμα μπορείς να του ρίξεις, με ξαφνικά ξυσίματα και κοιτώντας προς τα πάνω σαν να σκέφτεσαι, κάτι που ενισχύει το κύρος σου και σε κάνει να θυμίζεις αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο. Επίσης, μπορείς να το χαϊδεύεις με φορά προς τα κάτω, ώστε να ισιώνει, μετά προς τα πάνω ώστε να χαλάει και ξανά μανά προς τα κάτω. Αν δεν έχεις μούσι κάνε τις κινήσεις απλά στο πηγούνι σου!

 

Και στην τελική… ξέσπασε

Πες την με περισσή ευγένεια που όμως δείχνει ότι έχεις φουντώσει: Άντε αγάπη μου αργήσαμε και εκείνη θα σου απαντήσει: Μισό λεπτάκι…. Αλλά μην εκραγείς δε λέει!