fbpx

Να τι μπορείς να κάνεις αν αναβιώσει μέσα σου ο πόθος για την καλοκαιρινή σου αγάπη

Να τι μπορείς να κάνεις αν αναβιώσει μέσα σου ο πόθος για την καλοκαιρινή σου αγάπη

Το καλοκαίρι είναι περίοδος έντονης ερωτικής δραστηριότητας και αυτό είναι γνωστό, ειδικά αν είσαι εργένης και άνετος να κάνεις ότι σχέση θέλεις. Σε αυτό συντελούν οι χημικές αλλαγές που συμβαίνουν στον εγκέφαλό μας, οι ορμόνες που εκλύονται στις πιο υψηλές θερμοκρασίες και οι περισσότερες ώρες φωτός που προσφέρει η εποχή. Μια εποχή που όμως τελειώνει, όπως συνήθως και οι αγάπες του καλοκαιριού!

Συνήθως οι αγάπες του καλοκαιριού ξεχνιούνται επειδή απλώς η διάθεση μας λοιπόν ήταν ερωτική, έχουμε περισσότερη ενέργεια, κοιμόμαστε λιγότερο και βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα για ταξίδια και νέες περιπέτειες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο …έξυπνα γλυκά μηνυματάκια για να πεις «καληνύχτα»

 

Τι γίνεται όμως όταν δεν ξεχνιούνται και εκείνη σου έρχεται συνεχώς στο μυαλό το φθινόπωρο;

Αν λοιπόν νιώθεις περίπου όπως το καλοκαίρι τότε είναι καλό να κάνεις μια προσέγγιση αν μπορείς , αν έχεις τον  αριθμό τηλεφώνου της. Ακόμα και να είναι σε άλλη πόλη λύση υπάρχει, αφού δεν θα είσαι ο μοναδικός άντρας στο κόσμο που θα κάνει σχέση εξ αποστάσεως!

Το καλοκαίρι πάντα κουβαλάμε ένα υποσυνείδητο άγχος ότι η γνωριμία θα τελειώσει γρήγορα και ίσως έτσι γίνει τελικά! Τα σημαντικό είναι να το ζήσουμε όσο κρατήσει μένοντας αληθινοί και αυθεντικοί απέναντι στον άλλο και τον καλοκαιρινό έρωτα που μας ξύπνησε και αν πράγματι μας ξύπνησε πολύ και άγγιξε μια άλλη πτυχή του εαυτού μας, τότε αυτό δεν αξίζει να το αφήσουμε να πάει χαμένο!

Οι σχέσεις του καλοκαιριού έχουν τις ίδιες πιθανότητες να επιτύχουν ή να αποτύχουν όπως και εκείνες που ξεκινάνε τις άλλες εποχές του χρόνου. Τη διαφορά στη διάρκεια την κάνει το άτομο και οι συναισθηματικές ανάγκες που έχει κάθε φορά κι όχι η εποχή. Μπορεί η διάθεση για έρωτα να είναι μεγαλύτερη το καλοκαίρι, δε σημαίνει όμως ότι αυτό σηματοδοτεί και την επιτυχία ή αποτυχία μιας σχέσης.

Οι σκέψεις μας θα πρέπει να κατευθύνονται αυθεντικά στο αντικείμενο του έρωτά μας και η εκδήλωση του πραγματικού μας εαυτού θα πρέπει να είναι αυτή που θα σαγηνεύσει τον άλλο.

Εάν το συναίσθημα που ξυπνάει το καλοκαίρι είναι αμοιβαίο και αυθεντικό, θα κρατήσει και το πιθανότερο είναι εκείνη να ανταποκριθεί! Επομένως αξίζει μια προσπάθεια!