fbpx

Να τι πρέπει να σκεφτείς αν θες να βγεις με τη πρώην ενός φίλου σου!

Να τι πρέπει να σκεφτείς αν θες να βγεις με τη πρώην ενός φίλου σου!

Στην αντρική αργό συνηθίζουμε να λέμε ότι η φιλία είναι πάνω από όλα, «καμία γυναίκα δεν μας χαλάσει» και πολλά ακόμα πατριωτικά τα οποία ενδεχομένως να θεωρούμε ότι ισχύουν αλλά στην πράξη δεν ξέρουμε πώς να τα διαχειριστούμε.

Σίγουρα ως άντρες τη φιλία την έχουμε πολύ παραπάνω από όσο (ενδεχομένως) να την έχουν οι γυναίκες μεταξύ τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε το ίδιο άνετοι αν προκύψουν μερικές εσωτερικές αντιζηλίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά υπάρχει φιλιά άνδρα και γυναίκας;

 

Όπως το να μπλέξεις ερωτικά με μια «πρώην» κατάκτηση ενός φίλου σου. Όσο άνετος και αν θεωρείς ότι είσαι, έχεις κάνει ουσιαστικά ένα βήμα μέσα σε έναν κυκλώνα που καλείσαι καθημερινά να διαχειρίζεσαι, να αγκυστρώνεσαι και ταυτόχρονα να επιπλέεις.

Η δική μας συμβουλή είναι η εξής: Μην το επιχειρήσεις αν δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Και όταν λέμε συνέπειες δεν εννοούμε για μια φιλία η οποία έλαβε τέλος. Υπάρχει κάτι άλλο που νόμιζες ότι θα ισχύει αλλά όσο θα περνάει ο καιρός θα συνειδητοποιείς ότι κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι υπάρχει ακόμα. Και εξηγούμαστε.

Όπως επίσης είναι λάθος να υπερηφανεύεσαι επειδή κάποτε «κοιμήθηκες» με την τωρινή κοπέλα ενός άλλου

Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση με μια γυναίκα, ωστόσο θεωρούμε δεδομένο το ότι αφού έμπλεξες μαζί της θα έχεις πάρει σίγουρα την έγκριση του φίλου πριν προχωρήσεις, για να είσαι καλυμμένος. Και μέσα σε όλα, αυτή η γυναίκα να είσαι βέβαιος ότι δεν θα είναι μια μεγάλη ιστορία, ένας έρωτας 3 χρόνων, ή μια μεγάλη σχέση του κολλητού καθώς εκεί είναι βέβαιο ότι πας «καρφί» για να καταστρέψεις τη φιλία σας.

«Κανένα πρόβλημα» ή «ναι ρε, προχώρα το» είναι συνηθισμένες ατάκες οι οποίες εφόσον δεν κρύβουν κάποιο παράπονο στα μάτια του φίλου, τότε σου δίνουν το δικαίωμα να προχωρήσεις. Από εκεί και πέρα κάνεις εσύ παιχνίδι. Εσύ και εκείνη.