fbpx

Να τι φοράς με τον αλλοπρόσαλο φθινοπωρινό καιρό για να είσαι εντάξει

Να τι φοράς με τον αλλοπρόσαλο φθινοπωρινό καιρό για να είσαι εντάξει

Το φθινόπωρο ο καιρός είναι …αλλοπρόσαλλος και αλλάζει διαρκώς. Τη μια μέρα μπορεί η θερμοκρασία να ξεπεράσει τους 25 βαθμούς το μεσημέρι ή ακόμα να φτάσει στους 15. Μπορεί να βρέξει, μπορεί και όχι… Μπορεί πολλά που είναι συνήθως απρόβλεπτης έντασης εκτός αν είσαι συνεχώς με το δελτίο καιρού σαν πιλότος αεροπλάνου!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι πιο ύπουλες παγίδες για σένα και τη μηχανή σου καραδοκούν το φθινόπωρο

 

Το πρωί την ώρα που φεύγεις για τη δουλειά ο καιρός είναι πάντα ψυχρός και έτσι αναγκάζεσαι να ντυθείς καλά! Πόσο καλά όμως;

Το ντύσιμο είναι βασικό γιατί αν είναι να σκας το μεσημέρι και να ιδρώνεις τότε αυτό δεν είναι καθόλου καλό! Τι κάνεις λοιπόν;

Το μπουφάν της μηχανής είναι απαραίτητο και καλό θα ήταν να μην το φοράς με την χειμωνιάτικη επένδυση ή να συνεχίσεις να φοράς ακόμα το καλοκαιρινό. Αν κρυώνεις το πρωί βάλε ένα φούτερ το οποίο όταν ζεστάνει ο καιρός το μεσημέρι μπορείς να το βάλεις στο σακίδιο ή στη μπαγκαζιέρα αν έχεις και μείνε με το κοντομάνικο μπλουζάκι.

Απέφυγε τα μακρυμάνικα μπλουζάκια γιατί είναι για πιο ψυχρούς καιρούς και θα σε ζεστάνουν.

Καλό θα είναι να έχεις στον σάκο σου ή στη μπαγκαζιέρα ένα αδιάβροχο παντελόνι και γάντια μήπως και ξαφνικά …ανοίξουν οι ουρανοί! Αδιάβροχο παντελόνι για να μη βραχείς και γάντια για να μη γλιστρούν τα χέρια σου από τις μανέτες!

Αυτά για τη κίνηση στη πόλη όπου είναι λίγο άβολο να φοράς την πλήρη εξάρτηση η οποία όμως είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε μετακίνηση εκτός πόλης.