fbpx

Ντύσου στιλάτα αυτό το φθινόπωρο όπως σου προτείνει ένας διάσημος fashion influencer

Ντύσου στιλάτα αυτό το φθινόπωρο όπως σου προτείνει ένας διάσημος fashion influencer

To λευκό jean παντελόνι, είναι το must have fashion item, που δεν πρέπει να λείπει από καμιά ανδρική καλοκαιρινή και ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα, αλλά ένας διάσημος fashion influencer εξηγεί πως τα λευκά jeans και όχι μόνο φοριούνται άνετα και το φθινόπωρο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά ο στρατός επηρεάζει τη μόδα αλλά και τις επιλογές σου

 

Ο Νεοϋορκέζος Marcel Floruss που σπούδασε Μόδα στο New York City, έχει καταφέρει να καταξιωθεί εδώ και χρόνια ως ένας από τους διασημότερους και δημοφιλέστερους fashion influencers και πλέον τον βλέπουμε να εμφανίζεται ακόμα και ως  μοντέλο σε πασαρέλες μεγάλων Οίκων Μόδας όπως ο Dolce & Gabbana και σου προτείνει τις δικές του ιδέες για το φετινό φθινόπωρο.

 

 

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως στόχος του είναι να κάνει όλους τους άντρες να ντύνονται καλύτερα και για να το πετύχει δημιούργησε το One Dapper Street   και μέσω social media δίνει σε εβδομαδιαία βάση στιλιστικές συμβουλές, ενώ ποζάρει και ο ίδιος στο Instagram.

 

 

Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του στο κανάλι του στο YouTube, ο Marcel καταρρίπτει τον “μύθο” πως τα λευκά jeans πρέπει να τα φοράς μόνο μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι και σου προτείνει ιδέες για 8 στιλάτα φθινοπωρινά outfits.