fbpx

Οι ασυνείδητοι που θέλουν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι για να βγαίνουν …βόλτα!

Οι ασυνείδητοι που θέλουν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι για να βγαίνουν …βόλτα!

Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από ζωές. Είναι προφανώς εκείνοι που θεωρούν ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει. Είναι εκείνοι οι εγωιστές που νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους μέσα σε αυτή τη λαίλαπα της πανδημίας. Και γιατί τα λέμε αυτά; Σύμφωνα με καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων τις τελευταίες μέρες και μετά την ανακοίνωση για νυκτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, έχει αυξηθεί  η ζήτηση για υιοθεσία σκύλων!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μένω σπίτι και νοιάζομαι, προσέχω, ακολουθώ οδηγίες

 

Είναι ολοφάνερο ότι οι ασυνείδητοι ζητούν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι, μια ψυχούλα, μόνο και μόνο για να βάζουν τον κωδικό «6» και να βγαίνουν βόλτα ενώ υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας ή απλώς περιοριστικά μέτρα.

Είναι ασυνείδητοι γιατί σίγουρα δεν τους νοιάζει ο σκύλος. Νομίζουν ότι είναι ένα άψυχο μηχάνημα. Αγνοούν ότι είναι μια ψυχούλα που αγαπάει άδολα και φυσικά χρειάζεται φροντίδα.

Είναι σίγουρο ότι όλοι αυτοί οι εγωιστές θα ξεφορτωθούν το σκυλάκι μόλις λήξουν τα μέτρα, όποτε γίνει αυτό. Θα το εγκαταλείψουν έτσι αλόγιστα όπως το πήραν, αν το πάρουν τελικά!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτοί οι ασυνείδητοι καταφέρουν να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι ότι δεν θα περάσει καθόλου καλά, αφού αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι φιλόζωοι απλώς εγωιστές!

Είναι βέβαιο ότι οι φιλοζωικές δεν θα δώσουν για υιοθεσία κάποιο σκύλο έτσι αψήφιστα και οι προσπάθειες των ασυνείδητων θα πέσουν στο κενό.

Το θέμα όμως είναι ο τρόπος σκέψεις αυτών των ανθρώπων που αντικατοπτρίζει και γενικά τον τρόπο ζωής τους και αντιμετώπισης της πανδημίας που σαρώνει τη χώρα!

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης