fbpx

Οι εργένηδες άντρες με σκύλο ξετρελαίνουν τις γυναίκες

Οι εργένηδες άντρες με σκύλο ξετρελαίνουν τις γυναίκες

 

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, το Πανεπιστήμιο Rutgers, σε συνεργασία με το Pet Smart δημοσίευσαν έρευνα στο επιστημονικό περιοδικό Anthrozoös στην οποία αναλύουν πως ένας σκύλος μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ελεύθερου άντρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:  Ναι γιατί συνήθως επιλέγουμε ταίρι που μας μοιάζει

 

Οι επιστήμονες ρώτησαν «τι ρόλο διαδραματίζει ένα κατοικίδιο στη ζωή ενός ελεύθερου ενήλικα;» και αφού ανέλυσαν τις απαντήσεις 1.200 ατόμων διαπίστωσαν ότι 35% των γυναικών και 26% των αντρών έλκονταν περισσότερο από κάποιον που είχε κατοικίδιο.

Αν και η έρευνα συμπεριελάμβανε τόσο ιδιοκτήτες γατών και σκύλων, διαπιστώθηκε ότι όσοι έχουν σκύλο είναι πιο ελκυστικοί. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιο ζώο μπορεί να κάνει πιο σέξι τον ιδιοκτήτη του;», οι 500 από τις 600 ψήφος πήγαν στον σκύλο.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνεται ότι οι σκύλοι έχουν θετική επίδραση στα επίπεδα γοητείας των αντρών. Τρανή απόδειξη είναι ο λογαριασμός στο Instagram με το όνομα Hot Dudes With Dogs που έχει πάνω από 270.000 followers.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί ένας άντρας με σκύλο να φαίνεται πιο σέξι:

Αρχικά, είναι πιο εύκολο να πιάσει συζήτηση η γυναίκα με έναν άντρα που έχει κατοικίδιο.

Επιπλέον, ο σκύλος δείχνει ότι κάποιος έχει διάθεση να προσφέρει και ότι ενδιαφέρεται και νοιάζεται, κάτι που είναι ιδιαίτερα γοητευτικό για τις γυναίκες.