fbpx

Οι πόζες με εσώρουχα και 1 εκατ. δολάρια σε 6 ώρες στo OnlyFans για την Bhad Bhabie

Οι πόζες με εσώρουχα και 1 εκατ. δολάρια σε 6 ώρες στo OnlyFans για την Bhad Bhabie

Η ράπερ Bhad Bhabie ισχυρίζεται ότι έβγαλε κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μόλις έξι ώρες από τη στιγμή που δημιούργησε τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης OnlyFans, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν προκλητικές ή ακόμα και γυμνές φωτογραφίες τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Paddy είναι hot και κάνει τρομερό δίδυμο με τον Marcos Llorente που είναι πολύ τυχερός!

 

Η νεαρή Bhabie, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Danielle Bregoli, ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok στο οποίο φαίνεται να εμφανίζεται το ποσό που έβγαλε: 1,092,762.63 δολάρια!

 

 

«Όχι κι άσχημα για 6 ώρες! Σπάσαμε το ρεκόρ του onlyfans» έγραψε στα social media της. Πηγή που επικαλείται το Page Six, αναφέρει πως ο λογαριασμός της ράπερ οδεύει προς κέρδη 5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε 24 ώρες.

 

 

Η Bregoli δημοσίευσε εικόνες της να περπατά με εσώρουχα, μετά την ανακοίνωση της εξέλιξης για τον λογαριασμό της.

«Είδα τα 6 εκατομμύρια σχόλιά σας και τώρα απαντάω στις κλήσεις σας. Σπάμε όλους τους κανόνες», έγραψε στο Instagram η 18χρονη.

Κάποιοι πάντως θεωρούν τον λογαριασμό της προβληματικό, δεδομένου του νεαρού της ηλικίας της. «Όλοι σας χαλάσατε λεφτά για να δείτε ένα κορίτσι που μόλις έγινε 18;» έγραψε κάποιος.