fbpx

Οι σέξι Αυστραλοί πυροσβέστες το …βρήκαν το κόλπο για καλό σκοπό, ακόμα μια χρόνια

Οι σέξι Αυστραλοί πυροσβέστες το …βρήκαν το κόλπο για καλό σκοπό, ακόμα μια χρόνια

Ο συνδυασμός των σέξι κορμιών, των χαριτωμένων ζώων και του… ηρωισμού που χαρακτηρίζει το επάγγελμα του πυροσβέστη τελικά έχει εξελιχθεί σε ακαταμάχητη συνταγή και για τον λόγο αυτό οι πυροσβέστες «ξαναχτύπησαν».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Και όμως υπάρχει: Sex Island Experience και γίνεται του αχαλίνωτου χαμού! (Video)

 

H αιτία που το ετήσιο σέξι ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών ξεπουλάει από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας ματιά που ρίχνει κανείς στις σελίδες του.

 

 

Ο συνδυασμός των σέξι κορμιών, των χαριτωμένων ζώων και του… ηρωισμού που χαρακτηρίζει το επάγγελμα του πυροσβέστη (οι γυναίκες είναι εξάλλου εγκεφαλικά όντα) έχει εξελιχθεί σε ακαταμάχητη συνταγή, στην οποία δύσκολα αντιστέκεται κανείς.

 

 

Φωτογραφίες από το ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών για το 2019 έχουν πλημμυρίσει ξανά το διαδίκτυο και μας κάνουν να μη «βλέπουμε την ώρα» για να μπει θριαμβευτικά το νέο έτος.

 

 

Για μία ακόμη χρονιά, οι σέξι Αυστραλοί ποζάρουν με κατοικίδια και εξωτικά ζωάκια. Γιατί να αλλάξεις εξάλλου ένα concept, όταν αυτό έχει αποδειχθεί τόσο επιτυχημένο;

 

 

Το ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου διατίθενται κάθε χρόνο σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, κυκλοφορεί από το 1993, ωστόσο το τεύχος του 2019 πιστεύεται ότι θα αποτελέσει σταθμό στην ιστορία του!