fbpx

Οι 8 super μυστικά για να κάνεις το τέλειο φλέρτ

Οι 8 super μυστικά για να κάνεις το τέλειο φλέρτ

Σταματά να κάνεις τον ωραίο! Αυτό θα το κρίνουν εκείνες και όχι εσύ. Είναι πολύ απλό όσο δύσκολο και αν ακούγεται. Προσέχεις τον εαυτό σου και γενικά το σώμα σου επομένως θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην κάνεις σαν παγώνι που φουντώνει τα φτερά του για να εντυπωσιάσει τις θηλυκές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 δικές σου συνήθειες που μπορεί να την κάνουν να φύγει …τρέχοντας!

 

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις:

 

  1. Πρόσεχε τον εαυτό σου αλλά με μέτρο

Οι γυναίκες εκτιμούν τη σιγουριά που εκπέμπει ένας άνδρας που προσέχει τον εαυτό του αλλά προσοχή μη το παρακάνεις… είναι εύκολο να σε περάσουν για υπερόπτη! Απλά φέρσου φυσιολογικά και αν καταφέρεις να πιάσεις συζήτηση με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει να ξέρεις ότι γυναίκες γοητεύονται πιο εύκολα από έναν άνδρα που δεν φοβάται να «καθοδηγεί» την συζήτηση και την γνωριμία.

 

 

  1. Πάρε πρωτοβουλίες

Φρόντισε να κατευθύνεις εσύ την συζήτηση βάλε τα θέματα με δυναμικό αλλά όχι αγενή και εγωιστικό τρόπο.

 

  1. Μην πιάνεις μονόλογο

Καθοδήγησε αλλά μην πρήζεις. Άσε και την άλλη να μιλήσει αλλά παρατήρησε την γλώσσα του σώματός της  αν την ενοχλεί κάτι από όσα λέτε αν αισθάνεται άβολα  ή αν αντίθετα νιώθει όμορφα και ενδιαφέρεται το σώμα της και οι εκφράσεις της σίγουρα θα σας στέλνουν τα ανάλογα σήματα και τότε είναι που πρέπει να …κόψεις ταχύτητα.

 

  1. Γίνε ευχάριστος

Μη πιάνεις βαριά θέματα όπως είναι η ανεργία για παράδειγμα. Άλλωστε στη παραλία είστε για μερικές στιγμές χαλάρωσης.

 

 

  1. Δες τα …σημάδια

Κατάλαβε πότε είναι έτοιμη για… περισσότερα. Όταν μια συζήτηση είναι αρκετά «ώριμη» για να γίνει πιο προσωπική πιο πιπεράτη  τότε καλό είναι να κάνεις το επόμενο βήμα και να «ανάψεις» λίγο τα αίματα.

 

  1. Όχι πολλά κομπλιμέντα

Και μακριά από τα πολλά κομπλιμέντα. Τους κόλακες δεν τους αγάπησαν ούτε οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες! Προτίμησε τα θετικά σχόλια για τα πλέον δυνατά της σημεία.

 

  1. Μην γίνεσαι …δημοσιογράφος!

Και κάτι σημαντικό μην της παίρνεις… συνέντευξη. Οι απανωτές ερωτήσεις θα την κομπλάρουν και θα θυμίσουν περισσότερο στημένη δημοσιογραφική συνέντευξη παρά φλερτ.

 

  1. Αποκαλύψου με φειδώ

Μην φοβάσαι να μιλήσεις για τα ενδιαφέροντά σου αλλά φρόντισε να μην τα αποκαλύψεις όλα. Δεν πρέπει να της φανείς «εύκολος». Άφησε την να σε κερδίσει σιγά-σιγά.