fbpx

Ο κωδικός «6» πρέπει να αλλάξει επειδή κάνει ζημιά στους πραγματικά αθλούμενους!

Ο κωδικός «6» πρέπει να αλλάξει επειδή κάνει ζημιά στους πραγματικά αθλούμενους!

Για όσους προπονούνται συστηματικά η βραδινή η ακόμα και η νυκτερινή προπόνηση είναι λύση ανάγκης. Σε κάποιους αρέσει να προπονούνται το βράδυ! Όμως οι περισσότεροι από αυτούς που αθλούνται μετά τη δύση του ηλίου είναι απλά επειδή λόγω δουλειάς δεν έχουν άλλο ελεύθερο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας.

Όμως δεν ισχύει το ίδιο για όσους έχουν σκύλο. Τα καημένα τα ζωάκια δεν γνωρίζουν από κωδικούς «6», απλά θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους και αυτό γίνεται πρωί, μεσημέρι και βράδυ!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πως θα καταφέρεις να διατηρήσεις το σώμα σου στο lockdown

 

Είναι βεβαία και ελάχιστοι που προπονούνται μαζί με τον σκύλο τους, όπως η αφεντιά μου! Και βόλτα και προπόνηση, όμως συνδυαστικά για μια φορά την ημέρα… αφού οι επόμενες είναι μόνο για τον σκυλάκο!

Αυτή την ρουτίνα των «περίεργων» που αθλούνται ή βγάζουν βόλτα τον σκυλάκο τους, έρχονται να χαλάσουν οι βολεψάκηδες κουτοπόνηροί που δήθεν αθλούνται με τον φραπέ ή την μπύρα στο χέρι και ένα τσιγάρο στο άλλο!

Αυτοί που κάνουν καταχρηστική χρήση του κωδικού «6» της κατάστασης lockdown που όλοι βιώνουμε και φυσικά επηρεάζουν και όλους τους άλλους που θέλουν να προπονηθούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μια κατάσταση που μπορεί αρχικά να προκαλεί γέλιο και ειρωνικά σχόλια για όλους αυτούς, αλλά εντοπίστηκε από τις αρχές και εκεί είναι το πρόβλημα για όλους εμάς, που όχι μόνο δεν κάνουμε κατάχρηση του «6» αλλά είναι η ρουτίνα και η καθημερινότητα μας.

Μια καθημερινότητα που όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι έρχονται να χαλάσουν!

Ένα εκατομμύριο συμπολίτες κάνανε χρήση του κωδικού τις βραδινές ώρες, εκεί κυρίως γύρω στις 9!

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ένα λογισμικό θα κόβει τις άδειες …εξόδου όταν εντοπίσει πολλά 6άρια σε μια περιοχή. Κάτι που αν ισχύσει θα είναι εντελώς άδικο για όλους εμάς που θέλουμε πραγματικά να προπονηθούμε ή ακόμα να βγάλουμε βόλτα τον σκύλο μας.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να πάρουμε …έγκριση! Να περιμένουμε μέχρι ο άλλος να ολοκληρώσει την βόλτα με τον φραπέ και το τσιγάρο για να βγούμε εμείς να προπονηθούμε. Και άντε εμείς να δώσουμε τόπο στην οργή. Αν έχουμε σκύλο; Πως θα του το πούμε να το καταλάβει; Πως θα πούμε στο ζωάκι ότι πρέπει να περιμένει επειδή κάποιοι βολεψάκηδες ασυνείδητοι έκαναν κατάχρηση του κωδικού «6»;

Μήπως τελικά θα πρέπει οι αρμόδιοι να σκεφτούν να τα ξεχωρίσουν τα πράματα;

Μήπως, λέω με το φτωχό μου το μυαλό να θεσπίσουν ξεχωριστούς κωδικούς για άθληση, για βόλτα του σκύλου και απλώς για περίπατο;

Γιατί η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται και ο περίπατος, όχι όμως η κατάχρηση του. Έτσι αν συμβεί συνωστισμός στον κωδικό του περιπάτου δεν θα επηρεαστούμε όλοι εμείς που είτε θέλουμε να προπονηθούμε, είτε να βγάλουμε τον σκύλο μας ή και τα δύο μαζί.

Λέω τώρα με το φτωχό μου το μυαλό!

 

Το άρθρο έγραψε ο Κώστας Μπούρης