fbpx

Ο Σταύρος είναι personal trainer και πολύ δυνατός fitness model και φωτογραφίζεται

Ο Σταύρος είναι personal trainer και πολύ δυνατός fitness model και φωτογραφίζεται

Είναι γνωστός στα social και όχι μόνο με το όνομα Stavros D. Ο λόγος για τον Σταύρο Δαλλή που είναι personal trainer και fitness model που φωτογραφήθηκε για το Activeman.gr σε πολύ δυνατές πόζες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σπύρος Τσουτσάνης: Ο γυμναστής των εθνικών καλλιστείων μιλά και …λέει πολλά!

 

Ο Σταύρος είναι 28 χρονών και ζει στην Αθήνα.

 

 

Εργάζεται ως personal trainer είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω skype. Ο ίδιος εξηγεί ότι κάνει personal έξι μέρες την εβδομάδα πρωί ή βράδυ σε όλες τις περιοχές εντός Αττικής, είτε κατ’ οίκον, είτε σε γυμναστήριο.

 

 

Αν ο αθλούμενος μένει εκτός Αττικής οι προπονήσεις γίνονται online με ασκησιολόγιο ή συνεδρίες μέσω Skype. Παράλληλα, παρέχει πλήρες πρόγραμμα διατροφής, ζύγισμα – μετρήσεις ανά δύο εβδομάδες, καθώς και μυοχαλαρωτικό μασάζ αποκατάστασης μετά την προπόνηση.

 

 

Ο ίδιος προπονείται έξι μέρες τη βδομάδα και επιλέγει να έχει σε μόνιμη βάση μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία περιλαμβάνει 6-10 γεύματα ημερησίως με βάση την καθαρή πρωτεΐνη καλής ποιότητας, καλά λιπαρά, υδατάνθρακες, άφθονα φρούτα – λαχανικά και πολύ νερό.

 

 

Το προπονητικό του πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη και όργανα ή ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Κατά τη διάρκεια αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται σε αυστηρή και σκληρή δίαιτα, μειώνοντας αρκετά υδατάνθρακες και υγρά.

 

 

Στη ζωή του έχει επιλέξει να εκλείπουν εντελώς συνήθειες όπως κάπνισμα και αλκοόλ.

Για να επικοινωνήσει κάποιος με τον Σταύρο αρκεί να στείλει ένα mail: stavros.trainer@gmail.com