fbpx

Ο Φώτης Μέτα το είπε και το έκανε: Στο δρόμο για το Mr Model of the Universe

Ο Φώτης Μέτα το είπε και το έκανε: Στο δρόμο για το Mr Model of the Universe

Ο Φώτης το είχε πει στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Activeman.gr τον περασμένο Μάιο: «Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία στο modeling» είχε πει και το έκανε πράξη σε λίγους μόλις μήνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Ανδρέας Μποταϊτης στην τελική ευθεία για τον τίτλο του Mr Υφήλιος

 

Ο Φώτης Μέτα πέτυχε να αναδειχθεί Mr Young GS Hellas 2019 και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Mr Model of the Universe που θα γίνει στην Ινδία τον Ιανουάριο.

 

 

«Ήθελα πολύ να μπω στο χώρο αυτό μου άρεσε και προσπάθησα παρά πολύ με την βοήθεια ενός φίλου που με την στήριξη του και με της οδηγίες του έφτασα στο ν λάβω μέρος σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς που πήρα την δεύτερη θέση με τίτλο Mister young Gs Hellas 2019» λέει ο ίδιος!

 

 

Παιδί μεταναστών από την Αλβανία ο Φώτης ήρθε στη χώρα πέντε χρονών παιδί. Μετά το σχολείο υπηρέτησε στον στρατό και άρχισε να δουλεύει αρχικά στην εστίαση ενώ παράλληλα άρχισε τα πρώτα δειλά του βήματα στο modeling.

 

 

Μετά την κατάκτηση του τίτλου προετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση του παγκόσμιου διαγωνισμού ομορφιάς στην Ινδία όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Πόσο άγχος όμως μπορεί να έχει ο Φώτης;

«Για την συμμετοχή μου στην Ινδία δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα η αλήθεια είναι σίγουρα υπάρχει πολύ ανταγωνισμός αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και θα προσπαθήσω όσο το πιο δυνατό για να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα !Το γεγονός ότι θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα είναι για εμένα μια ιδιαίτερη τιμή  είμαι ευγνώμων στο πρόεδρο τον καλλιστείων Γιώργο Κούβαρη ο όποιος με έχει βοηθήσει σε όλο αυτό και εμένα αλλά και τα αλλά παιδιά που είχαν λάβει μέρος στα καλλιστεία !είμαι πολύ ενθουσιασμένος θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα!» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Και όπως είναι φυσικό η προετοιμασία για την μεγάλη στιγμή της Ινδίας βρίσκεται σε εξέλιξη: «Η προετοιμασία μου για τον διαγωνισμό σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη γιατί έχω δύο μήνες μέχρι τον διαγωνισμό Mister Model of the Universe που γίνεται στην Ινδία. Η προετοιμασία έχει πολύ προπόνηση στο γυμναστήριο και πολύ αυστηρή διατροφή».

 

 

Το Activeman.gr «μπήκε» στο γυμναστήριο που προπονείται ο Φώτης. Τι πρόγραμμα προπόνησης ακολουθεί ο Φώτης για να πετύχει τον στόχο του;

 

 

«Πέντε μέρες βάρη με πολλές επαναλήψεις. Μια μέρα αερόβια και μια μέρα ξεκούραση. Όμως τη μέρα της ξεκούρασης δεν ξεφεύγω στο φαγητό. Ακόμα και αυτή τη μέρα ακολουθώ τον στόχο μου που θέλω να πετύχω» εξηγεί!

Πως είναι όμως η ψυχολογία του Φώτη; Αισθάνεται ότι έχει υποστήριξη ή όχι; «Υποστήριξη έχω από πολύ κόσμο έχω από την οικογένεια μου από τους φίλους μου από τον εργασιακό μου χώρο και από πολλούς άλλους που δεν πίστευα ότι θα με στηρίξουν σε κάτι τέτοιο και χαίρομαι πολύ γι αυτό!» λέει ο ίδιος.

 

 

Η Καλαμάτα είναι η πόλη του, η πόλη που μένει και αγαπά. Μια πόλη που τον στήριξε απλόχερα όπως αποκαλύπτει ο ίδιος: «Τι να πρωτοπώ για τον κόσμο της Καλαμάτας. Υπήρχε μια ψηφοφορία για να λάβω μέρος στον διαγωνισμό και ο κόσμος με ψήφισε τους ευχαριστώ και τους είμαι ευγνώμων. Δεν το περίμενα και ειλικρινά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με στήριξαν και θα κάνω τα πάντα να τους τιμήσω όπως να τιμήσω και τη χώρα μου».