fbpx

Ο Hamilton δεν κέρδισε απλά… έκανε επίδειξη ισχύος στον Verstappen

Ο Hamilton δεν κέρδισε απλά… έκανε επίδειξη ισχύος στον Verstappen

Η κόντρα Hamilton – Verstappen καλά κρατεί αν και ο Ολλανδός φαίνεται να …φαντάζει ως ενοχλητικό …μυγάκι στη πορεία του Βρετανού και γι αυτό απλώς δεν κέρδισε μόνο το πορτογαλικό gp αλλά έκανε και επίδειξη δύναμης!

Ο Verstappen σίγουρα δεν είναι το …ενοχλητικό …μυγάκι στη πορεία για την κατάκτηση του όγδοού πρωταθλήματος από τον Hamilton, αλλά ένα οδηγός που τον μάχεται με αξιώσεις και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει το θέαμα στη χτυπημένη από τη μονοτονία F1!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: F1: Αυτός ο αγώνας τα είχε όλα και τον Verstappen νικητή!

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Mercedes άφησε στη δεύτερη θέση τον Ολλανδό με Red Bull, ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Bottas με την άλλη Mercedes.

 

 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, ο Hamilton αύξησε στους οκτώ βαθμούς το προβάδισμά του έναντι του Verstappen στην κατάταξη των οδηγών.

Στη τέταρτη θέση βρέθηκε ο Sergio Perez.  Οι πρωταθλητές είχαν καλύτερο ρυθμό αγώνα σε σχέση με την RBR, δείχνοντας ότι βρήκαν λύση στα όποια προβλήματα σχετικά με την ισορροπία του μονοθεσίου.

Ο Lando Norris της McLaren συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, τερματίζοντας εμπρός από τον Charles Leclerc της Ferrari. Ocon και Alonso έφεραν την Alpine στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, ο Ricciardo ήταν ένατος και ο Gasly με την AlphaTauri έκλεισε τη δεκάδα. Αντίθετα, ο Carlos Sainz απογοήτευσε μένοντας 11ος.

 

Ο επόμενος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί στην Ισπανία στις 7-9 Μαΐου.